| duulce a întrebat:

Buna:* sper sa nu va plictisesc si sa imi raspundeti la intrebare.Deci pentru inceput, am 14 ani, eu impreuna cu iubitul meu care are 18 ani, ne-am hotarat sa facem dragoste cat mai curand, suntem impreuna de 3 luni, insa ne cunoastem dinainte.El mi-a spus ca nu ma obliga sa fac asta si ca el ma iubeste indiferent daca facem sex sau nu.
Insa eu imi doresc foarte mult big grin dar in acelasi timp imi este si frica pentru a nu se rupe prezervativul si sa raman insarcinata.
Eu am scurgeri vaginale(albicioase) si i-am spus si prietenului meu, iar el mi-a spus ca nu il deranjeaza. Ce ziceti e bine sa imi incep viata sexuala de pe acum? >: Il iubesc foarte mult si stiu ca este potrivit pentru mine. Dupa contactul sexul as putea scapa de aceste scurgeri?
Vreau raspunuri cat mai repede posibil big grin dau funda la cel mai bun raspuns. V-am pupat :*

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

Organismul unei fete este pregătit pentru un contact sexual din debutul varstei de 17 ani. Tu mai ai 3 ani pana atunci, din partea mea poți să faci ce vrei cu viața ta, dar te grăbești mai ales că ai un prieten cu 4 ani mai mare care mă miră că nu îți cere SEX și are rabdare cu tine, asta e dovadă PURĂ de RESPSECT și IUBIRE, să nu îi dai drumul niciodată.

Dacă faci acest pas de la 14 ani, riscurile unei vieți pline de griji CRESC CONSIDERABIL.

31 răspunsuri:
| tvdfannumberone a răspuns:

Dar serios acum, ai putea sa il bagi la puscarie. Si de scurgeri nu scapi, cel putin nu prin sex, crede-ma pe cuvant, stiu ce zic blushing.