| anonim2_2430 a întrebat:

Buna
sper sa nu va plictisesc si sa imi spuneti sincer ce credeti despre situatia asta...
sunt cu prietenul meu de 1 an si 10 luni, ne intelegem foarte bine, mici certuri, dar din nimicuri si care trec repede ca si cum nu ar fi fost.
joi ne-am intalnit, am ras, a fost totul ok.vineri am vorbit la telefon, era la munca si urma sa ne intalnim seara, dar de vineri nu mi-a mai raspuns la telefon, nici la mesaj. l-am tot cautat dar nimic. mi-a trimis doar ieri un mesaj, mi-a zis sa nu ma mai stresez...nu stiu ce sa mai cred. fratele lui zice ca nu are pe altcineva.ca e tot pe acasa si la munca. dar e trist, abia vorbeste.nu inteleg de ce nu vrea sa vb cu mine sa imi spuna ce are pe sufletsad si ma doare foarte taresad

8 răspunsuri:
| anduta160 a răspuns:

Sunt 2 variante:posibil sa vrea sa va despartiti sau i s-a intamplat ceva si nu poate vorbi cu tine despre problema respectiva.Asteapta un semn de la el in urmatoarele zile, daca nu iti va da poti sa ii dai un sms si sa ii spui ca daca nu vrea sa va intalniti sa vorbiti te va pierde, va veti desparti daca ii pasa de tine cu siguranta ca va dori sa te vada! Take carebig hug

| Merry24 a răspuns:

E ceva necurat fie tea inselat si e rusine sa dea ochii cu tine satu i sa interzi. take care

| coliflor a răspuns:

Nu pot sa cred,asa degeaba, esti sigura¿dar ce zic ca asa ceva am patit si candva in trecut si nu stiu nici azi ce a fost, asa ca...

| anonim2_2430 explică:

Da califlor, asa dintr-o data s-a inchis in el...sad voi v-ati mai impacatsad? sunt atat de trista, nu stiu ce sa mai faccrying

| Kidd ♡ a răspuns:

Buna Anonim2_2430 :*

Poate ca are o problema mai grava si nu vrea/poate sa vorbeasca despre asta. Propune-i sa va vedeti, spune-i ca esti ingrijorata, ca vrei sa-l ajuti, ca orice ar fi o sa-l susti. Incearca sa-l incurajezi chiar daca nu stii despre ce este vorba si poate o sa-ti spuna. Bafta! puppy dog eyes kiss

| anonim2_2430 explică:

Am incercat, crede-ma, dar fara nici un rezultatsad

| Kitty_2825 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta dar era la fel.Cand il intrebam ce are se enerva si tipa la mine. Abia atunci cand i-am spus ca vreau sa punem punct ca nu mai putem continua asa a inceput sa imi spuna ce are pe suflet... Incearca sa il lasi 2-3 zile si daca nu isi revine trimite`i un sms si spune`i ca te retragi dar ca oricand va fi dispus sa vorbeasca, tu vei fi acolo sa il asculti si sa ii fi alaturi love struck

| Annemari3 a răspuns:

Sorry...dar cel mai probabil vrea sa-ti dea papucii. sad
Totusi mai incearca sa vezi ce are poate are o problema din care nu stie cum sa iasa.