anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sper sa nu va plictisiti citind povestea mea.St cu un tip de 2 ani, Primul an a fost minunat dar el a trebuit sa plece in alt oras si de at relatia noastra a inceput sa se "strice". el a zis ca s-a intors pentru mine din acel oras dar nu il credsadla ceva timp dupa ce a venit a inceput sa se comporte urat pe zi ce trece si eu l-am inselat happydesi st 100% sigura ca si el a facut asta acolonu am dovezi. chiar am descoperit cateva msg de la o ea, iar el mi-a zis ca e foarte urata si de fapt ea vrea sa il agate el neavand nicio treaba, logic ca nu am crezut. A aflat ca l-am inselat de la o pr de'a mea. chiar daca si-a meritat-o mi-a parut rau si am inceput sa ma simt vinovata de toate certurile noastre eu veneam si imi ceream iertare il imploram sa mai continuam. o perioada ne-a fost bine dar acum lucrurile s-au inrautatit.imi spune ca st posesiva ca nu am incredere in el(asta asa si este) si din pct lui de vedere st vinovata pentru toate certurile. ce sa fac help me please! am incercat sa ma desp de el dar nu pot parca st dependenta

1 răspuns:
| Turquoise a răspuns:

Buna,
Poate a intervenit obisnuinta, avand in vedere ca 2 ani de zile ai avut o relatie cu el, acum ti se pare ciudat sa nu mai fiti impreuna.
Din cate vad nu mai sunt sentimente intre voi 2.Mai bine va despartiti sa nu va mai complicati vietile.