| madalina_3540 a întrebat:

SPER SA NU VA RADETI, dar cand vb afara sau cand ma gandesc ca va veni o data vremea ca va trebui sa o fac pentru prima data, nu stiu mi se face frica, adica am citit si am auzit ca te doare depinte, la unele tare, foarte tare sau deloc si nu stiu cum va fi la mine... imi puteti spune oare de ce?winking:-ss astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ne radem. Si nici nu radem. Nu iti suna ceva ciudat aici?
Doare din cauza ca o membrana din tine se rupe. E normal, daca ai o taietura pe piele de exemplu, nu te doare? Sunt virgina, deci nu iti pot descrie daca doare sau nu, dar intelegi tu unde bat.
Acum depinde si de persoana, dar ca sa fie durerea mai usoara poti folosi lubrifiant.

10 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Cea care trebuie sa ia decizia in ceea ce te priveste esti doar tu, doar e corpul tau; lasa opiniile si sfaturile lumii, eventual cere sfaturi mamei tale, ca mama ta nu iti va vrea niciodata raul, dar nu te mai baga in gura lumii, ca daca asculti de lume ajungi sa faci parte din turma! bye bye!

| Nastia a răspuns:

O faci si vezi atunci dca te doare sau nu.nu avem noi de unde sa stim cum va fi la tine.depinde si de baiat.

| ForbiddenDreams a răspuns:

' ma gandesc ca va veni vremea.'
wtf?
Asta o faci cand simti tu ca e momentul, dar vad ca te cam grabesti.

Răspuns utilizator avertizat
| panasonic7 a răspuns:

Logic ca o sa doara. la baiat i se rupe ata si la fata himenul happy
Cati ani ai?

| doctginecolog a răspuns:

Depinde de baiat. daca e handicapat esti moarta.dar mai bine o sugi si nu te doare nimic, decat gingiile.pai sa dai in gingivita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai madalina tu ai facut-o demuult.de ce o arzi cu parul in ochi ca elena udrea? tocmai pe noi care santem toti pentru unul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai stiam ca ai 17 ani.dar de ce te dai virgina? care e problema? e a ta si faci ce vrei cu ea, nu?

| madalina_3540 explică:

Sa stiti si voi am 17 ani...

| madalina_3540 explică:

Pai va multumes pentru raspunsuri dar pana ieri eram virgina :d