In nici un caz sa nu faci asta.In primul rand, nu ai varsta necesara si se poate termina destul de urat pentru el.Sa nu zic ce poti pati tu.In al doilea rand, care sunt sentimentele tale pentru acest baiat? Sper ca realizezi ca daca el pune problema in felul acesta, te preseaza intr-un mod incomod.Gandeste-te ca daca te-ar iubi sincer, s-ar gandi la consecinte si la faptul ca tu esti prea mica.Si daca si-ar dori asta intr-un mod romantic, mai mult ca sigur nu ti-ar spune-o in felul acesta si nu ar insista.Ar face probabil o aluzie la acest pas, dar daca ar vedea ca tu eziti ar renunta.Te sfatuiesc sa te gandesti serios la modul in care prietenul tau tine la tine.
Ha? invata sa scrii mai intai, apoi apuca-te de altele, plus ca se vede ca nu esti deloc pregatita.Moale? da cum ai vrea sa fie? Ce m-ai amuzat cu intrebarea asta
La cum ne-ai aratat ca gandesti inseamna ca nu esti pregatite pentru acest pas. Deci sfatul meu este sa nu treceti mai departe pana nu sunteti amandoi pregatiti, daca se supara sau nu stiu ce mai face daca ii spui ca nu esti pregatite ins eamna ca nu te iubesti si vrea doar sex (ca sa sune mai frumos). Si nu-ti face astfel de ganduri, sunt firesti insa nu te ajuta cu nimic, din contra iti ingreuneaza situatia. RELAX! VIATA E FRUMOASA!
Oferai 2 posibilitati. iubirea dar cu asteptarea de a face sex sau altele. sau il lasi fiindca ai timp. daca e curios cum arati fal sa fie si mai curios asteptand inca cativa ani. Sfatul meu e sa-ti pastrezi virginitatea ca e un lucru sfant! succes
Nu ii crede pe astia ca nu stiu ce vorbesc. Spune-i ca nu pot ca iti e frica si ca nu vrei sa faci decat la 18 ani.Desi multe fete de pe site au decat 14-16 ani si care deja au facut si nu le-a fost frica.dar fai cum vrei si spune-i ca nu poti
Daca incepe sa ma frece ceva de genu.sa ma dezbrace.j astea? o sa imi fie rusine de el. daca n stie unde ma excit eu?