Salut,parerea mea e ca ar trebui sa-l pui la incercare..nu sa renunti.Adica o data ce-l ai din nou, fa-l sa se simta bine cu tine, fii mereu vesela si zimbitoare, arata-i ca esti fericita linga el, stii tu ..chestii feminine.In fine, nu te baza pe cuvintele lui dulci, asta de fapt e ceea ce numesc baiatii cuvintele lor magice, pentru ca alt ceva nici nu pot oferi de fapt.Si vezi sa nu se mai vada cu tipa aia, adica sa nu fie prea multe coincidente, ca sa nu insemne ca din nou sta cu ea.Si pune-l sa aleaga intre tine si ea. Fara suparare daca te iubeste te va alege pe tine,pentru ca nu se traeste cu cineva din mila, plus ca el a gresit, nu trebuia sa o foloseasca pe fata aia doar ca sa te uite pe tine, si o data ce a facut-o tot el trebuie sa-i spuie adevarul, si tu insista si suparate daca nu va fi de acord ai tot dreptul.Meriti si tu un pic de fericire, nu te lasa condusa de el...)) cred ca ti-am fost de ajutor bafta
Eu nu stiu daca ai facut tocmai bine daca l-ai iertat. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu chiar si la cea mai mica cearta tot nu vei rezista si ii vei scoate ochii cu chestia asta care a facut-o el si nu stiu cat va mai dura asa..acum timpu le rezolva pe toate, ramane de vazut.
Buna. Cel mai bine pentru tine dar si pentru el in acelasi timp ar fi sa va despartiti si sa va vedeti fiecare de ale lui, sunteti tineri si nu are rost sa va faceti panarame unul altuia la nesfarsit. Bafta
In urma cu ceva timp am aflat ce inseamna iubirea. Daca el te iubea cu adevarat nu mai statea cu altcineva.
Da și nu, teoretic ea a greșit că l-a îndepărtat și l-a mințit de la bun început când putea să îi spună probleme de acasă. Ce a făcut el pe urmă deja numai conta.
Da vezi tu acum cum sunt iubirile astea adolescentine?! Lipsite de încredere, sinceritate și respect...