Halele maica sfanta, de ce va complicati ma copii atata voi trebuie sa zburati din floare in floare ca albinutele nu asa, halele maica sfanta lasa-l in pace altfel chem politiA
Vorbeste cu el daca te respinge te mai place daca nu inseamna ca numai te place, daca e asa timid poate va fugi de tine
Nu poti recupera pe cineva pe care nici nu l-ai avut. Mai asteapta inca o nunta, unde sa vina si el, si poate te va saruta din nou. Pentru ziua ta de nastere, roaga-l sa-ti fie partener de petrecere, daca acest lucru este posibil.
Cu siguranta ca sentimentele de iubire care le-a avut pentru tine au disparut si acum este cu alta fata cu care se iubeste cu adevarat.
Spune- i deschis ce simti. Daca e singur, cred ca te va intreba daca vrei sa fiti impreuna.Iar tu vei accepta, desgigur.
Ce poveste complicata ai tu acolo... Eu zic ca prietena ta iti poate fi de ajutor. Spune-i sa se intalneasca cu el, gateste-te si tu mai sexy, va vedeti toti 3, le spui ca nu poti sta mult ca ai de mers undeva. Dupa ce pleci prietena ta ii spune "pentru tine a venit sa stii, sa te vada". Ori te contacteaza el, ori tu va trebui sa mai faci un pas.O sa-i spuna la prietena destule detalii sa stii atunci ce ai de facut.
Eu cred ca el si prietena si-o trag
Daca ea nu ii ofera ce vrea el cu siguranta o sa gaseasca la prietena ei ceva mai bun. ))))
Exact doar nu va fi fraier sa stea dupa ea cand poate avea oricand o bucatica de carnita
))))