| Anaaaaaaaa a întrebat:

Buna sper va ma puteti ajuta.
Deci imi place de un baiat de la mine din clasa..Si el ma place fiindca el mi-a zis primul ca ma place si eu nu am stiut am crezut ca e o gluma...Dar eu doar il plac nu-l iubesc..Eu iubesc pe un baiat mai mare decat mine cu un an..Si el deloc nu ma baga in seama..Adica nu ma place..Inainte mi-a zis multi colegii de-al lui ca ma placea dar atunci nu-l placeam eu..Deci pe care sa aleg? Vreau multe sfaturi Va multumesc... Funda pentru cel mai bun raspuns

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Cel care te place logic.

| WildDream a răspuns:

Il alegi pe cel care te place si pe care il placi, celalalt e o pierdere de timp...

| Isabella95 a răspuns:

Alege-l pe cel care te place, nu pe cel care te ignora!

Răspuns utilizator avertizat
| patri a răspuns:

Du-te prima data la cel pe care il iubesti. Vezi cum stau lucrurile, si daca nu vrea sa fie cu tine, macar ai incercat si poti sa fii linistita cu baiatul pe care il placi si vei invata sa-l iubesti! Bafta! :*

| Vanille1248 a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc, sa il alegi pe cel care te place pe tine. Nu trebuie sa alergi dupa cineva care nu te place, mai bine fii cu cel din clasa ta daca totusi ai si tu ceva sentimente pentru el. Sper ca vei lua decizia corect, si nu vei suferi. Mult succes:*