Parerea mea e ca un mare mincinos care vrea doar sa isi rezolve problemele financiare pe spatele tau. Te sfatuiesc sa il lasi, sa nu il mai bagi in seama. E clas NU TE IUBESTE vrea doar sa ii dai bani si sa il ajuti din punct de vedere financiar sau poate chiar sexual dar atat. Bafta!
Buna,eu cred ca el se pune cu buna pe langa tine ca poate nu are la cine sa apeleze si are nevoie de bani si poate crede ca cu cateva vorbe dulci tu ii vei sari in ajutor.E bine sa ajuti o persoana la nevoie,dar nu e cazul sa il mai ajuti cand vezi ca profita de tine sau apeleaza doar la nevoie,se pare ca nu e prima data, probabil vazand ca ii dai bani, a fost convins ca ii vei da din nou.Intreaba-l si tu pe ce are nevoie de bani,ca daca sa zicem are o problema de sanatate e o chestie,dar daca are nevoie sa joace la pacanele sa zicem,atunci nu merita.
Oricum nu e vorba ca nu e bine sa ajuti,dar asa e cam ciudat ca un baiat sa ceara deseori de la prietena sau fosta, ai grija sa nu te lasi fraierita sa ii dai bani si sa se distreze cu altele pe banii tai. Oricum nu mai sunteti impreuna, nu ai obligatia sa ii oferi.
Nu credeam ca o sa vad vreodata un baiat profitand financiar de o fata. Mare nesimtit e don juan asta!
Cauta`ti un baiat calumea nu toate jegmaniturile umane
Te foloseste ca are nevoie de bani.nu fi fraiera da-l dracu, gasesti tu unul care sa te iubeasca si sa te aprecieze fara sa fie un profitor
Aozi u esti fata sau baiat?)))))))))
Dc intrebi?