| izabelaAna a întrebat:

speram sa nu mai ajung sa va cer iar ajutorul/sfatul dar din pacate iar nu stiu ce sa fac si nu inteleg ce vrea el de la mine.

dupa "chestia" de data trecuta am hotarat sa ma despart de el si i-am spus sa ma lase in pace! a inteles foarte greu ca nu vreau sa mai fim impreuna dar dupa cateva zile m-a lasat in pace...in schimb azi m-a sunat sa vada ce fac.oh go on m-a intrebat daca il mai iubesc daca mai tin la el si chestii din astea.
i-am zis sa treaca la subiect sa-mi zica de ce m-a sunat si mi-a zis"aaa te-am sunat sa vad ce faci si sa te intreb daca ai sa-mi dai si mie niste bani ca nu mai am deloc "oh go on ma bufnit rasu.nu e prima oara cand imi cere dar e prima oara cand i-am zis ca nu vreau sa ii mai dau nici-un ban si nu ma mai intereseaza de el si in ce sa mai bagat de are nevoie de bani. mi-a zis ca ma lasa sa ma mai gandesc si ma suna mai tarziu sa vada daca m-am razgandit oh go on acum a intrat pe mess si iar ma intreaba de ce nu vreau sa-l mai ajut ca acum chiar are nevoie.asa zice de fiecare data oh go on

voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| SindyR a răspuns:

Parerea mea e ca un mare mincinos care vrea doar sa isi rezolve problemele financiare pe spatele tau. Te sfatuiesc sa il lasi, sa nu il mai bagi in seama. E clas NU TE IUBESTE vrea doar sa ii dai bani si sa il ajuti din punct de vedere financiar sau poate chiar sexual dar atat. Bafta!

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,eu cred ca el se pune cu buna pe langa tine ca poate nu are la cine sa apeleze si are nevoie de bani si poate crede ca cu cateva vorbe dulci tu ii vei sari in ajutor.E bine sa ajuti o persoana la nevoie,dar nu e cazul sa il mai ajuti cand vezi ca profita de tine sau apeleaza doar la nevoie,se pare ca nu e prima data, probabil vazand ca ii dai bani, a fost convins ca ii vei da din nou.Intreaba-l si tu pe ce are nevoie de bani,ca daca sa zicem are o problema de sanatate e o chestie,dar daca are nevoie sa joace la pacanele sa zicem,atunci nu merita.
Oricum nu e vorba ca nu e bine sa ajuti,dar asa e cam ciudat ca un baiat sa ceara deseori de la prietena sau fosta, ai grija sa nu te lasi fraierita sa ii dai bani si sa se distreze cu altele pe banii tai. Oricum nu mai sunteti impreuna, nu ai obligatia sa ii oferi.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Nu credeam ca o sa vad vreodata un baiat profitand financiar de o fatahee hee. Mare nesimtit e don juan asta!
Cauta`ti un baiat calumea nu toate jegmaniturile umanewinking

| Sn1p3r a răspuns:

Te foloseste ca are nevoie de bani.nu fi fraiera da-l dracu, gasesti tu unul care sa te iubeasca si sa te aprecieze fara sa fie un profitorhappy

| frumusikgirl1 a răspuns (pentru Sn1p3r):

Aozi u esti fata sau baiat?laughing)))))))))

| Sn1p3r a răspuns (pentru frumusikgirl1):

Dc intrebi?