| Pitt_7551 a întrebat:

Buna Sperr ca ma puteti ajuta
Am o prietena la care ii place de acelasi baiat care imi place mie.(numai ca ea nu stie ca mie imi mai place de el)
Sambata eram cu ea si l-a sunat. Ne-am intalnit cu el si cu inca un baiat. Era cand la mine cand la ea. Ea a plecat si am ramas eu cu ei 2 Atunci era tot cu mine ma lua in brate imi lua apararea se comporta ft frumos cum mai facea si in alte zile. Prietenul lui a pleca spunandune ca se duce sa dea un telefon. Eu am ramas singura cu baiatul de care imi place Si se apropia ft mult de mine pana mia atins buzele. si m`a muscat :d.
Chestia e ca eu nu am mai stiut ce sa fac si l`am intrebat daca pleca. Imi e frica sa nu fi ratat si sansa asta. Dar eu tot nu iteleg de ce a plecat baiatul ata? Voi ce parere aveti?
Ce credeti ca ar trebui sa fac? :d
fundita :*.

Răspuns Câştigător
| Arsenic a răspuns:

In primul rand dupa buna mea parere este ca acel baiat vroia sa faca sex cu tine asta sau sa va sarutati pentru un timp mai indelungat. Si dupa mine nu prea conteaza daca prietena ta il place atata timp cat el te place pe tine nu? Poate foarte bine ca prietena ta sa fie geloasa sau sa fie indiferenta dar asta depinde daca ii spui de aceasta intamplare. Ca doar nu are de la cine sa afle decat de la tine sau de la acel baiat. Daca totul decurge frumos si tu zici ca il placi si el te place de ce sa nu fii cu el nu vad. Din moment ce el te place pe tine nu? Dar poate foarte bine ca el sa fie un gagicar si sa aiba prietene in paralel sau un baiat sincer care te vrea doar pe tine. Un baiat gagicar vrea bineinteles sa se culce cu tine dupa nu mult timp dupa ce v-ati cuplat sau stiu eu... Chiar si daca nu v-ati cuplat si vrea asta. Oricum parerea mea este ca ar trebui sa fii cu acel baiat daca sentimentul e reciproc. Iara prietenei tale ii va trece si se va indragostii de altul cel mai probabil.

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

El nu e hotarat si se joaca cu amandoua.Ai toate sansele, daca esti cu el sa te insele cu prietena ta si daca e cu prietena ta s-o insele cu tine.Pastreaza-ti prietena si gaseste-ti alt baiat sa-ti placa. Unul care stie ce vrea.

| Yng a răspuns:

Cred ca e genul de baiat caruia ii plc sa jongleze cu fetele si sa se joace cu mintea lor. ai grija cu el fi mai cu nasu pe sus nu-l lasa sa te manipuleze doar printr`un pupic. iar eu zic sa iti alegi ori prietenia ori relatia. dar sfatul meu e sa alegi prietenia pentru ca relatiile st foarte trecatoare. bafta! :*