| GyoLove a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce parere aveti despre zodia leu(despre lei, leoaice) astept cat mai multe pareri... Funda! Scz, categoria!

Răspuns Câştigător
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Buna.Nu exista vreo diferenta dintre zodii.Toate sunt la fel.Si eu tot leu sunt.Lei sunt incapatanati, cateodata mai asculta, daca vor cevanu se lasa.Persoana mea de-a fii e una stabila.Nu chiar, dar e stabila.
Singurul defect la unii LEI e NERVOZITATEA.Eu ma enervez imediat!
De-asemenea, urasc persoanele fudule[mandre de ele].
Leii de felul lor sunt naivi si creduli. Eu nu sunt asa.

4 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Este cea mai buna zodie! tongue

| Swallow a răspuns:

Salut.deci ca si cu berbecii ma`pac de minune cu leii. Doar ca ei se supara cind nu`i lauzi sau cind nu le faci ceva pe plac big grin dar sunt niste persoane minunate,bune(uneori cam prea bune). Am si prieteni lei, si sunt nsite oameni extraordinari, unii din preferatii mei. love struck Bye` :*

| Emazio a răspuns:

Nu conteaza zodiawinking, zodia e ceva mai mult de divertisment, in plus zoodile nici nu sunt cum le stim noi de fapt sunt 13 zodi mai e una care se numeste imblanziotul de serpi, sau sarpe sau cum ar fi fecioara dureaza doar 7 zilewinking

| anonima9876 a răspuns:

Sunt niste oameni nebuni laughing) dar in sensul bun.Sunt ff incapatanati. crede-ma ca am avut de a face cu ei si fac foarte urat cand se supara asa ca nu incerca a superi un leu...aaa si nu prea le pasa de consecinte, de viitor, traiesc fiecare clipa la maxim big grinbig grinbig grin