Buna.
Hmmm...cam trista pare istorioara ta.
Deci dupa cum am inteles el mereu fuge de ceva. Daca va certati pai el se comporta de parca nu a fost nimic, mdam...nu stiu, nu il cunosc pe el, dar sunt sigura ca fuge de geva in loc sa rezolve problema.
E si vorbeste cu el, si spune-i ca nu corect, ca intr-o relatie sa ascunda, sa fuga, sa nu spuna ce are pe suflet.
Nu-l suna, asteapta sa te sune el. si vorbeste in modul cel mai serios cu el despre aceasta probleme... daca e marlete cu capul tare nu va intelege si se va comporta ca si pana acum. si daca va intelege isi va cere scuze funda?
Pai tie iti place asa? sa-ti ceri tu scuze pentru greselile lui? mie mi se pare putin depasit, probabil e un orgolios care vrea sa para ceea ce nu este. explica-i in cazul in care te suna(nu-l suna tu) ca trebuie sa-si asume responsabilitatile si nu doar sa le recunoasca, si ca in caz contrar vei fi nevoita sa renunti la asa zisa relatie(poate ai o sansa sa schimbi ceva)pari o fata desteapta. nu te lasa influentata de sentimente, tot tu vei fi cea care o sa sufere. bafta
Incearca sa mai vorbeste odata cu el, sa afli ce se petrece cu el. Si daca tot asa se intampla eu spun sa luati o pauza.
Funda?
Anonima17191 întreabă: