| SophiexD a întrebat:

Buna!
spuneti-mi si mie cum ii pot arata fostului iubit ca nu imi mai pasa de el?
Si ca tot ce am simtit pentru el acum numai simt.
Desi il iubesc straight face
Dar azi s-a despartit de mine.
nu il pot intelege raised eyebrows unei prietene i-a spus ca vrea sa poata avea o relatie lunga cu mine si. peste cateva ore s-a despartit de mine straight face
Help!
Fundita si Vot big hug :*:*

Răspuns Câştigător
| Buttercup30 a răspuns:

Pai nu il mai bagi in seama. daca il vezi cu alta te prefaci can u te intereseaza si vb cu prietenii, razi...
Daca te intreaba cineva despre el, sau iti spune ceva de el ii raspunzi la intrebare daca sti raspunsul simplu, si daca te intreaba ceva ce te-ar putea durea despre el, zambesti si raspunzi ironic fara sa il jignesti.

5 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Nu ii mai da atentie si sa vezi si fa-te ca nu te intereseaza

| Mihai_3850 a răspuns:

Foarte mult contează nu ce simte el dar ce avrut el să afle despre relaţia voastră. Puate tu ai facut ceva rău de care el a aflat. Sau a vrut să vadă dacă îl iubeşti cu adevărat, sa te duci la el săl rogi să explice situatia. Tu în momentul acesta ar trebui să acţionezi foarte repede, şi să explicaţi situaţia. În ori ce caz nu contează cum vei acţiona tu, dar în momentul în care vai vorbi cu el, vorbeşte cu el sincer şi nu uita săi spui ca în iubeşti.
Dacă întrun oarecare moment el îţi va spune ca e supărat pe tine sau chesti de felul acesta spune-i aşa,, Dacă nu te iubesc aşa cum vrei tu nu înseamnă ca nu te iubesc din tot sufletul,, Numai fi sinceră cu tine însuşi. În momentul încare vei vorbi cu el nu uita e prostesc să te temi.

| DoRiNuTzZzA a răspuns:

Nu-l baga in seama si nu-i arata ca iti pare rau pentru ca atunci o sa fie satisfacut, trateaza-l cu indiferenta pentru ca asta doare cel mai tare

| celmaitare_5124 a răspuns:

I te caci in fata laughing

| yoxman a răspuns:

El se poarta indiferent cu tine tocmai din cauza ca i-ai aratat prea mult faptul ca il iubesti,daca il iubesti si vrei sa il pastrezi incearca sa nu il mai cauti,cu cat il cauti mai mult cu atat mai mult il enervezi, fi indiferenta ceva vreme fata de el, dupa 3 sau 4 zile ai sa vezi rezultatul, chiar daca te suna sau te cauta nu ii raspunzi.Bafta oricine poate apela la mine cu drag Dr. xman