E, uite... poti sai cumperi un obiect frumos(ceva din sticla) si sa gravezi pe el niste cuvinte de dragoste.sau sai faci o cana, un ceas, o perna, un tablou cu poza voastra, intrucit va intilniti de o luna si jumate nu zic ca nu e nimic serios dar presupun ca e primul cadou, si asa ca te sfatui sa incepi de la ceva simplu... apoi cu timpul o sa treceti la cadouri mai scumpe. Sunt sigura ca o sa-i placa orice o fi, doar e din partea ta.succes, am incercat sa te ajut doar
Salut parerea mea iai un lantic de argint care sa aiba atasat de el o initiala cu numele tau. Nu costa mult si e un cadou frumos. Si la multi ani din partea mea fundadita?
Pai simplu
fai un cadou pe care sa nu-l uite
pai poti sa ii dai:
1)un sarut
2)un trandafir
3)o bijuterie
4)o poza cu tine si ea intr-o rama superba
5)poti sa ii dai si o ciocolata I LOVE YOU milka pentru ca in forma de inima si o sa isi dea seama ce vrei sa spui
BAFTA... fundita?
Ai putea sa ii iei ceva de argint, fetelor le place argintul, eu de la prietenul meu am primit un inel de aur dar eu facuzem 18 ani, u ai putea sa ii iei alt ceva ai putea sa ii iei un lantisor si o bratara de argint set eu asa am primit si mi-a placut mult.
sper ca te.am ajutat pooop.
Fetelor le plac bijuteriile mult deci gandeste'te vezi si tu un lantisor de argint un medalion cu initiala unuia dintre voi bine a ta o bratara ceva finut acum depinde de ce fel de persoana e si ce gusturi are.
Mie, de exemplu mi'ar placea sa imi daruiasca un colier simplu dar dragut, cu o inimioara spre exemplu, sau o bratara tot ceva de genul, sau ii poti darui o jucarie de plus, eu am primit una de la iubitul meu la 15 ani si mi-a placut enorm, sau ii poti lua un p-arfum pe placul tau, sau ceva care sa poarte mai degraba...sa foloseasca cadoul tau si plus la asta cred ca ar fo Ok un buchet de flori)
anonim_4396 întreabă: