Draga mea daca ti-a vorbit urat nu are sentimente placute fata de tine. In lume, crede-ma, sunt baieti care stiu sa iubeasca si sa ofere totul intr-o relatie. El este un caz pierdut. A-i vrea sa te tii dupa un baiat pentru care nu insemni nimic? Sa te trateze urat de fiecare data cand va intalniti? Eu sincera as incerca in locul tau o noua iubire nu este cazul sa te opresti la el, nu este singurul pe pamant. A fost cu tine, te-a iubit sau poate ca nu, a trecut mai departe si te-a uitat, tu de ce n-ai face-o? Nu te cunosc si nici macar nu stiu ce varsta ai...tot ce imi doresc pentru tine e sa lasi trecutul in urma si sa privesti viitorul. Iti mai spun un sfat, daca un baiat in gesturile lui este in vreun fel rautacios cu tine, lasa-l, egoistii si rau crescutii, care nu au respect fata de femeie sunt niste nimicuri care nu trebuie sa-si aiba loc in viata ta. Tot ce reusesc aceste specime in viata ta este sa suferi. Incearca sa-ti concentrezi atentia asupra altui baiat. Ti-am zis e PLINA LUMEA CU BAIETI si sigur e unul care te va face fericita, alege-l pe cel care te respecta. Multa bafta!
Chestia e ca sa-ti faci alt iubit sa-l faci gelos pe fostul tau iubit asa el o sasi recunoasca vina ca a pierdut asa fata
Incearca sa iesi cu alcineva...sau pur si simplu incearca sa uiti tot ce sti despre el.Bafta! sper ca ti-am fost de ajutor
Dacă ţi-a vorbit urât eu zic să nu te mai gândeşti la el.Serios,nu se merită să suferi după el dacă te-a tratat aşa Eu zic să deschizi ochii în jurul tău şi să-ţi cauţi alt prieten Dacă fostul nu te mai vrea e pierderea lui Şi eu încă mai încerc să-mi uit fostul dar asta e, trebuie să trecem peste asta şi să ne căutăm pe altcineva.
Daca nu poti sa-l uiti inseamna ca inca ti la el si nu vrei sa te desparti de el incearca sa te inpaci cu el cine stie.
elly_4965 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: