"Are destule opțiuni, dar el o vrea pe ea".
Dacă stăm să ne gândim, opțiuni avem fiecare dintre noi.
Replica în sine a sunat ca o supraestimare a sinelui, în ideea în care să-ți inducă ție faptul că este dorit de către femei.
Acel dar indică faptul că il doare în cot de celelalte femei, căci intenția lui este de a te cuceri pe tine. Tu ești ținta.
Si atunci de ce dispare din peisaj de cate ori il taie cheful? In sensul ca, dupa ce ne-am vazut prima data, nu m-a mai cautat, desi am avut o intalnire foarte reusita, in care amandoi ne-am simtit bine. Dar dupa a disparut un timp, apoi mi-a scris din nou, am vorbit o vreme, apoi iar a disparut. iar cand l-am intrebat de ce face asta a spus ca o sa-mi spuna la un moment dat, insa nu mi-a mai spus.
Tot in perioada aia, de cate ori ma vedea se uita la mine lung, ma privea - lucram impreuna - insa tot ma evita. Cum poti sa te uiti la cineva insistent, dar totodata sa nu-l bagi in seama? Ce Dumnezeu sunt cu semnalele astea?
După cele relatate, acel individ încearcă să te adune și să te amâne după bunul plac.
Părerea mea este că nu vei ajunge nicăieri cu acest individ și că ar fi cazul să mai astepti sau să te reorientezi.
În locul tău i-as sugera să cânte la o altă masă.
Poate se intalnea cu altele, e traba lui, treaba ta e sa continui sau sa renunti
Ori e vrăjală ca să te cucerească ori chiar te place și doar pe tine te vrea. dacă nici tu care vorbești și ai ieșit cu el nu știi, noi de unde?
Dar tu ce vrei de la el nunta? Copii? Omul vrea poate sex, asta nu e ceva de judecat, fiecare iti alege drumul in viata cum vrea, il puteai intreba ce vrea daca vrea sex atunci tu ai liberul arbitru poti alege simplu
Cand spune ca are optiuni, se refera ca are mai multe fete, ca optiuni, dar te prefera pe tine.
daca ai motive personale si nu te poti intalni cu el, fii macar serioasa si inceteaza relatia cu el, la cea online ma refer, ca una spui si alata faci...il refuzi, dar nu-l refuzi, ceea ce-i de fapt bataie de joc.
daca nu vrei sa iesi cu el, incteaza comunicarea cu el, ca sa poate sa se mute la alta fata. Fii sincera cu tine insati, daca nu vrei sa ai de suferitinta, fiindca comportamnetul asta nu face cinste fetelor.
Eu nu imi bat joc de el, tocmai, asta simt oarecum din partea lui. Eu nu pot sa-mi pun sufletul pe tava unui om care nu e decis, care nu e hotarat, care imi da semnale mixte. De cate ori mi-a scris sau m-a sunat i-am raspuns si am fost foarte deschisa, poate uneori mai mult decat ar fi trebuit. El nu mi-a spus ca vrea o relatie, nu mi-a spus nimic concret. Uneori mi-a dat impresia ca fuge de mine. Fuge, dar ma cauta. Nu prea pricep cum vine asta.
Despre ce suflet pe tava sau relatie, vorbesti?
Voi nici nu va cunoasteti, nici macar nu sunteti prieteni reali!
Te suna sa o ia cu inceputul, sa va intalniti si sa va cunoasteti in vederea unei posibile relatii, dar deocamdata sa va vedeti.
Nu vad cum ai putea sa-i oferi cuiva sufletul pe tava odata ce nici macar nu esti in relatie reala cu el!
Te repezi fara si judeci fara macar sa intelegi statusul vostru.
Baiatul nu a facut nimic gresit!
A luat-o cu o invitatie, ca sa va cunoasteti intai, sa vedeti daca puteti avea o relatie dupa ce va intalniti... nu sarii cu gandul peste niste lucruri care de fapt nu s-au intamplat.
Daca tot nu intelegi ce vrea si nu ai chef de el, de ce nu-i dai pace?
Macar ii spui sincer si cinstit in fata, sa nu te mai sune, ca nu vrei sa-l vezi.
) ok, ai dreptate.
Delia esti timida si rusinoasa si tu ai vrea honey o aventura, stiu eu cum e
) ok, ai dreptate si tu.
Mi se pare profilul unui amarat frustrat ca nu-i iese nici o combinatie cu nimeni si doar vrea sa se dea mare. Dupa ce inchide conversatia cu tine, isi baga inapoi nasul in perna si plange ca este mai virgin decat uleiul de masline. Nu-ti mai pierde vremea cu Don Juani din astia de hartie.
Înseamnă că e mai l@bar decât la c@cat masa dar el visează opțiuni.
Foarte bine că l-ai refuzat, tipul vrea sa se de-a mare pe internet, dar e vai steaua lui. Numai să încerce să te impresioneze pentru a-ți întra in pantaloni.
E doar un curvar si nu vad nimic rau in asta
Vrea sa se dea mare, sa te impresioneze si in acelasi timp sa spuna ca te iubeste. Dar cand iubesti cu adevar pe cineva celelalte nu mai sunt optiuni, ai ochi doar pentru o persoana. Deci automat ce spune el nu are sens. Chiar si daca l-ar vrea multe femei, daca doar pe tine te-ar iubi, nu le-ar mai numi optiuni.
Mi se pare că încearcă să se dea cocoș pe lângă tine, că "uite ce mare și tare și mișto sunt, toate mi-ar cădea la picioare la un singur cuvânt rostit de mine, dar eu pe tine te vreau, nu știi ce pierzi în cazul în care mă refuzi și ar trebui să te simți cea mai norocoasă femeie din lume că sunt cu tine". Așa interpretez.
În orice caz, conform celor spuse de tine despre el, nu e de viitor cu el.
beausingurlamasamea întreabă: