Despartete de el la cum se poarta nu merita(ma rog parerea mea acum tu hotarasti) Bafta
Deci scuze de expresia mea urata dar ai fi o proasta sa te mariti cu el, se va purta mereu urat cu tine atunci iti va parea rau ca te-ai maritat cu el! Eu ti-am dat un sfat, dar u faci cum crezi! Sarbatori Fericite!
Să te măriţi cu el?! No, no, no! Cred că glumeşte. Nu ştiu tu cum suporţi, însă eu nu l-aş mai ţine lângă mine având în vedere că mă înjură. Să stea cu băieţii?! What? Ar trebui să înveţe să stea lângă tine căci o vorbă spunea "Cum îţi aşterni, aşa dormi". Dacă tu crezi că poţi avea o relaţie cu el, nu mă pot pune în calea emoţiilor tale, însă ţi-aş sugera să îl laşi în pace, cu prietenaşii lui, căci unele persoane nu merită osteneală.
Eu cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el.
Daca nici dupa asta lucrurile nu se schimba, ar trebui sa il parasesti.
Nu te respecta, nu te apreciaza, nu iti arata ca te iubeste, nu te ia in seama. De ce mai ai nevoie ca sa te desparti de el?!
Nu are rost să mai continui relația, dacă se comportă atât de urât cu tine, chiar nu merită să mai stai cu el. Poate nu va fi ușor să te desparți de el pentru că sunteți împreună de atâta timp și există niște sentimente, dar totuși, nu îl poți lăsa să te trateze în halul acesta. Spune-i la revedere.Crede-mă, vei găsi pe altcineva mai bun, sau dacă nu ești pregătită să te desparți de el, ca să zic așa, acordă-i o perioadă de timp pentru a se schimba, dar dacă și după acea perioadă va continua la fel, e clar că trebuie să găsești pe altcineva.Succes, sper să alegi ce este mai bine pentru tine. :*