Eu vreau sa va dati seama oameni buni ca ceea ce va place voua, sani,fund,ochi,buze etc, este practic carne, muschi asezat intr-un anumit fel, intr-o anumita marime, culoare. Trebuie sa va calmati cand vedeti o entitate cu haine stramte care vrea sa atraga atentia, nevoia de act sexual este normala dar daca va ganditi mai mereu la asa ceva cade in extrema de obsedat sexual. Daca va credeti crestini, nu va mai ganditi asa mult la femei/barbati ci ganditi-va mai mult ce o sa se intample cu viata voastra, ce sunteti in prezent, ce trebuie sa schimbati la ea.Va spun doar ca gandirea continua pentru desfranare, act sexual nu este o boala, este un gand demonic, satanic, care va departeaza de Dumnezeu.
Vorbitul cand vad cat poate vorbi fara sens sincer ma excita atata de tare ca imi vine sa sar pe ea
Pe mine mă excită și comportamentul, pe lăngă fund și țățe.
Dar mai ciudat e că mă excită și ochii
Daca stau sa ma gandesc cel mai tare mar excita s-o vad cum isi musca buzele(lucru care indica dorinta) si al doilea lucru ar fi sa stie ce sa faca cu penisu
Sanii ar trebui sa fie ca doi pepeni in sezon de culegere!
Daca fundul nu ajunge la genunchi nu ai facut nimic
Si vaginul ar trebui sa fie curat si fara boli cu transmitere sexuala, dar pana sa te gandesti tu la asta pune si tu mana pe o carte de romana.
Pentru mine personal:
1 sanii ( prefer nici super mari dar nici foarte mici)
2 fundul ( cat de mare se poate)
3 vaginul stramt
4 picioarele lungi si fara slanina
5 buzele cat de cat carnoase
6 par lung neaparat...
Http://babajidesalu.files.wordpress.com/......t-ass1.jpg
Fund căt de mare se poate?
) nici chiar asa frate; si am uitat sa metnionez ca nu trebuie sa fie grasa lol... fund cat de mare se poate la o fata slaba, gen asa bombat si rotund, nu cat 2 mingi de basket
Nu pe toti baieti ii excita acelasi lucru! suntem diferiti unul d altul dar toti apreciem um fund care nu e lasat sau niste sini fermi!