| SlowLikeSnow a întrebat:

statusuri din care sa reiasa ca; mi este dor de el ca imi pare rau pentru ce am facut si ca il vreau inapoi?puppy dog eyes mersi:*

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Numai copiii mai cred in povestea cu statusurile. Oamenii mari, cred in cuvinte si fapte.

| SlowLikeSnow explică:

Si poate ca inca sunt un copil, te deranjeaza?
Mai am pana la 18 ani...

| Madu2027 a răspuns:

Au fost zile si nopti.Au fost tigari si sticle.Au fost poze si lacrimi si diverse tentative...
SI daca sunt trista ce? De ce *** mea sa arat? Sti ce? Fara mine o sa. ti mearga prost!
De cate ori n-ai simtit nevoia sa ma strangi in brate? Dar eu sunt departe. sad
Acum ecoul tau îti spune asa : chiar daca ai puterea sa ascunzi ti-e dor de ea!
• nimiC nu doare mai Tare deCâT un luCru înTzeles prea Târziu! happy
Ea te iubeste, chiar te doreste!love struck
Daca ai o fata, Ce sincer te iubeste, Nu gresi s`o parasesti, Pt tine ea traieste!winking
Vreau sa te sun atunci cand mi`e foarte dor de tine.Atunci cand sunt singura
Cateodata printre ploi gandu' tot la el. ti ajunge. Vrei sa stii daca e fericit sau daca plange

| Madu2027 a răspuns:

Niciodata nu am avut intentia sa te dezamagesc...Mai ales ca esti singuru` care stii tot ce gandesc... Fara sa vorbeschappy
Sa nu te indoiesti.la iubirea ce ti-o port.Caci la chipul tau senin nu exista antidot.
Mai meritã trãit, m'ai meritã iubit?!
De cate ori visez De atatea ori ma resemnez Ca viata e uneori cosmar Si in vise ma refugiez De cate ori te vad Innebunesc si nefiresc Ma arunc in bratele Celui pe care nu-l iubesc. sad
Si stând în fata ta mă străduiesc să nu clipesc, ca nu cumva o lacrimă să îmi curgă încet pe obraz, ca nu cumva să vezi că sunt la necaz.
Spune-mi pe bune Ti-e dor de mine? ti-e dor de noi? Mi-e imi e dor de aman2straight face
Il iubeai fara regrete si daca te intreba cineva atunci ce inseamna pentru tine cu lacrimi in ochi spuneai:E o parte din mine!
O ultima tigara as vrea sa mai fumez, macar pentru`o clipa as vrea sa`mi amintesc gustul buzelor tale.
nu e prima si nici ultima noapte nedormita in care lacrimi au inundat o inima deja obosita
. E miCăă. Și pentru sufleȚeluu ei e Greuu. Să aCCeptee reaLității neGative. pOzitivuul este că Te iubește!
Un drum trist si plin de miere Plang si-acum dupa ele Clipele trecutau dur N-au lasat nimic in jur.
E greu a rade Cand ochii sunt plansi Cand ultima speranta Din viata-ti s-a stins.
Vino catre mine si-ncalzeste-mi umbrele Coloreaza-mi gandurile Si iubeste-mi inima
Cand cartea este plina, iar cuprinsul este gol.Cand fata imi zambeste, insa lacrimile dor.Cand viata fara tine este doar un drum spre moarte.Ramai iubitu' meu dupa care am visat.
Sa pictez panze clare pentru minti confuze Care au pe buze un Raspuns Dar n`au pus vre`o Intrebare!
Poate ca sansa pentru dragoste E ca un tren care pleaca din gara Si poate e doar o iluzie Sa speri dupa nori Ca vei gasi Soarele
Te iubesc si orice s`ar intampla nu am regrete; x
Ai crezut ca ma poti avea Uit ce a fost si ne vom impaca Mai poti visa? Am nevoie de iubire sa ma pot schimba As fi preferat sa imi oferi mai mult Nu pot sa o iau de la inceput O inger pierdutEsti o carte inchisa ce sa prafuit de`mult; xstraight face
Ajuta`ma sa gandesc Ajuta`ma sa traiesc Ajuta`ma sa fiu eu asa cum imi doresc Fara tine numai pot visa Fara aripi simt ca numai pot zbura; x
Daca maine dispare, ai sa vezi ce mult inseamna happy

| Lizuka a răspuns:

- Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici, de unde doar strigatele mai amintesc de mine…

- Am invatat ca dureaza ani sa castigi increderea si doar intr-o secunda poti sa o pierzi!

- Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata
degeaba… te-am pierdut pe tine… sad

- Am intalnit un inger… mi-a soptit sperante… l-am privit orbind… m-a atins visand… l-am parasit plangand…

- Am un caracter puternic… imi place sa fiu EU… sa nu arat tristetea din sufletul meu!

- Azi este doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…

- Cand iti voi revedea zambetul atunci imi voi da seama cat te mult mi-ai lipsit.

- Cea mai calda iubire are cel mai rece sfarsit!

- Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu iubesti?

- Cumva in adancul sufletului simt o raceala, iubirea ta s-a stins si o data cu ea flacara ce ma tinea viu.

- Da, esti unica, dar nu mai esti unica pentru mine…

- Daca as sti ca maine voi muri, ultimele mele cuvinte ar fi „Te iubesc"!

- Decat in rai singura, mai bine in iad cu prietenii!

- Dorul este focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.

- Dragostea este ca un fulg de nea… coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste…

- Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea! Nu lasa ca lumea sa schimbe zambetul tau!

- Imi spuneai ca sunt un inger pentru tine, acum stiu ca-n serile senine, uneori si ingerii mai plang.

- Inima
ta nu mai este deschisa pentru mine… asa ca trebuie sa plec… te-am iubit atat de mult…

- Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum…am suferit prea mult ca sa te iert si acum.

- Iubirea incepe cu un zambet, continua cu un sarut si se apoi termina cu o lacrima.

- Lacrimile m-au cuprins / Sufletul imi este prins / Inima imi e lipita / Si iubirea sfarsita.

- M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…

- Mai pot spera acum ca norul de deasupra mea se va risipi… daca dragostea noastra a apus…?

- Ma simt ca prins in lanturi de iubirea ta si simt ca nu ma pot elibera.

- Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cel care merita, nu te va face sa plangi niciodata!

- Nu te mai pot iubi pentru ca m-ai spulberat cu nepasarea ta distrugatoare.

- Nu-mi spune nimic, este mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…

- OFFLINE pentru fericire…ONLINE pentru lacrimi…

- Pentru a da gres trebuie exercitiu… si eu ma simt foarte bine antrenat.

- Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta mea ti-o daruiesc cu multa dragostea. De ce sa plang atunci cand pot sa rad?

- Sper sa ca stii ca inca se mai vad ranile pe care mi le-ai lasat odata cu plecarea ta.

- Trec peste tot si toate cu un zambet, dar peste despartirea noastra nu pot sa trec decat plangand.

- Trenul a plecat si se scurge pe sine… adio iubire, dar ramai cu mine!

- Tu ai fost doar o lectie pe care a trebuit sa o invat, acum este timpul sa invat si altceva!

- Un zambet inseamna fericire, dar o lacrima nu inseamna neaparat durere. Poti plange cand esti fericit, dar nu poti zambi cand inima iti plange.

sau melodii triste, de dragoste! poti lua si versuri de acolo.