Exista doua variante!
Prima. Inca sunt acele sentimente de la inceput de relatie. fluturasi si turme de girafe la tine in stomac Cind inca nu esti sigur ce faci si daca faci corect.
Sau a fost cu adevarat dragoste la prima vedere!
Gindestete ca miine s'ar putea intimpla cu ea ceva. si ce ai simti! Ve'i suferi. ve'i fi trist? Ca sa intelegi daca o iubesti cu adevarat trebuie sa te gindesti cum ar fi fara ea. Da. trebuie mai mult timp ca sa intelegi deplin asta ..Nu pot sa zic sigur ca e dragoste. dar cu siguranta e mai mult decit o afectiune, care cu timpul se va transforma in ceva mai mult!
Iti doresc sa fii fericit!
Cum sa fii indragostit dupa 3 zile? E acea infatuare de la inceput, focul de paie care trece repede.
Cand esti cu ea si ai un gol in stomac, iti e foame. cand nu raspunde iti e frica sa nu te-nsele. cand te gandesti la ea te intrebi :" dc nu e langa mine? am chef de o gurita" ^^
esti indragostit
Doar crezi ca iubesti ai rabdare nu te grabi cu sentimentele, tu poate simti asta, dar nu stii daca si ea simte la fel.
Cand vei fi pregatit poti sa ii zici. Daca e o fata buna dar nu simte la fel, va intelege si iti va spune ca are nevoie de timp sa simta la fel ca tine. Daca e o "panarama" va profita de tine si vei fi jucaria ei, obiectul anti-plictiseala... daca te`ar multumi asta, atunci bafta si ai grija, nu le sufla in c*r si nu o lasa sa te domine.
Gandeste-te in modul urmator.Maine o vezi cu un alt baiat.ce ai face? sau stiu eu accident de masina (doamne fereste) nu stiu da din ce ai zis mai sus s-ar putea sa fi indragostit, intrebarea e daca sentimentele sunt recirpoce