| Natalia1997 a întrebat:

Stau cu un baiat de 2 luni, imi place foarte mult de el, dar mai este o fata careia si ei ii place de el.cum pot face sa nu il mai placa si sa aflu daca si lui ii place de ea. Dau fundita

2 răspunsuri:
| kitty_2952 a răspuns:

Pai daca esti cu el nu cred ca ar fi mare problema pentru ca daca el te-a ales pe tine, nu cred ca iar place de ea odata ce te-a ales pe tinewinking
eventual ai putea sa vb deschis cu el de fata aceiawinking dar daca esti cu el eu zic sa nu iti faci griji daca el te-a ales pe tinewinking si incearca sa fii cat mai deschisa cu elwinking

| Azkadella a răspuns:

Il intrebi pe el. ii spui ceva de genul:auzi.sti ca e o fata care te place.si cum noi suntem impreuna vreau sa stiu si eu daca o placi si tu.Sa striu ce fac mai departe.si vezi ce iti raspunde.numai el poate sa iti dea rasp corect dar ai grija nu ii spune ca te duci si o parui pentru ca daca o place nu iti va spune adevarul ci spune-i pur si simplu ca vrei sa stii daca o place si el.ca sa nu te bagi intre ei...atc el iti va spune vazand cat de calma esti.si normal ca tu vei lupta pentru el daca o place.nu ii vei lasa cale libera acelei fete; te pup