| Maria_7350 a întrebat:

Buna!happy Stau cu un baiat de aproape 7 luni si acum 2 saptamani am facut-o cu elstraight face si dupa ce am facut-o ne-am inteles bine 2-3 zile si dupa aia ne certam continuustraight face eu ii vorbesc mai sec, el se enerveaza foarte repede si dupa aia ma enervez si eu si ii vb iar secstraight face ce sa fac? dati-mi un sfat va rog! dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| ღϨpɘcίαɭḞɘɘɭίηḡsღ a răspuns:

Calma.
Uite,eu am aproape 8 luni cu prietenul meu. Asemenea perioda am avut si noi dupa primul act sexual. Trebuie sa vorbesti cu el, fata in fata, sa ii spui ca il iubesti si ca vrei sa continuati impreuna. Sugereaza`i sa nu se mai enerveze atat de repede, dar pentru asta trebuie sa mai lasi si tu de la tine. Nu`i mai vorbii sec, asta il enerveaza si pe prietenul meu, de fapt pe toti baietii care tin cu adevarat la o fata. Vei vedea ca totul va fi bine.
Daca exista cu adevarat iubire intre voi 2, veti ajunge departe. Iti doresc muult succes :*

5 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

Pai daca el se enerveaza ca ii vb tu sec ghici ce ar trebui sa faci.

omg omg omg

| GabrielUrsan a răspuns:

Barbatii carora cu adevarat le pasa daca femeile cu care o fac se simt bine sau nu, isi pun tot felul de probleme legate de prestatia lor in pat si daca au reusit sa te satisfaca sau nu. Exista posibilitatea ca el sa traisca cu acest lucru neclarificat in mintea lui si sa creada ca ori de cate ori ii raspunzi sec o faci pentru ca ceva in sinea ta te deranjeaza. Este recomandat sa discuti calm cu el si sa incerci sa nu te enervezi chiar daca abereaza. Asculta-l si spune-i ce te deranjeaza pentru ca problema este undeva in interiorul tau de ii raspunzi sec (tu ai spus acest lucru). El te iubeste si ii pasa cum te simti, iar daca se mai si comporta foarte frumos cu tine de obicei e normal sa se enerveze daca te intreaba frumos, dar primeste raspunsuri seci. Sfatul meu este sa comunicati. Atentie: sa comunicati, nu sa vorbiti - pentru ca vorbirea nu inseamna mereu comunicare. Daca va intelegeti, eventual veti face sex de impacare si veti descoperi un alt aspect frumos al vietii voastre sexuale. Succes!

| penthouse a răspuns:

Is copilarisme. cu asta am spus tot happy

| cosmincola a răspuns:

Lasal sa mai treaca ceva timp, poate se simte ciudat, funda?

| Lovve a răspuns:

In primil rad=nd nu vrebuia sa o faci cu el...acum iti spun sincer ca unu baietii iti fac prietene si sat cu el ceva vreme iar apoi o face cu ea si se desparte...credema stiu cum e i s-a intamplat si prietenei mele dar bayetii sau cu unele fete numai ca sa o faca cu ele. ar trebui sa uiti de el si sa nu iubesti un baiat pana cand nu stai cu el mai mult de 1 an apoi poti sa ii spui orice secret si chesti din astea dar pana atunci poti sa iesi cu el in oras, puteti sa va tinti de mana sa va sarutati sa mai mergeti unul altuia pe acasa si eu una mi-am dat seama ca am incredere in prietenul meu numai dintrus singur motiv. pentru ca el a dormit o noapte la mine cu mine in pat si nu mi-a facut nimic dfekat m-a luat in brate si am adormin amandoi dimineata neam trezit tot asa si in noaptea aceea nu se intaplase nimicbig grin acum vezi pe cine iti gasesti frumoaso!winking