| Romancutza a întrebat:

Stau cu un baiat de circa umatate de an il iubesc din tt inima, si el imi spune mie asta(el este de religie ortodox vechi). Mai toti stiu ca suntem impreuna, si pe facebook la fel, toti vad ca avem o relatie, dar, el mi-a dat zilele astea parola lui de mess, sa imi demonstreze ca nu are ce ascunde, si a spus ca sunt nele fete de care isi mai bate putin joc, amuzament! Am intrat si deodata am vazut o conversatie! Vorbea cu o fata deci:"dar tu ai iubita?" "-Nu." "Dar pe facebook arata ca ai." "Da dar e o fata de 15-16 ani, suntem doar prieteni, vorbim pe mess." "Pai si atunci de ce esti cu ea?" "dar nici eu nu stiu"... tin sa precizez ca el are 19.Azi l-am intrebat ce e tt asta.si el sa nervat.nu a facut asa de cand il cunosc(2 ani)cica schimba id-ul, nr de telefon, ca asa poate uit de el si nu mai aude in viata lui de mine! dupa ceva timp am vb din nou si a spus ca toate alea le-a spus la nervi.si ca nu schimba nimic. dar tt"cerati"suntem, ca lui i-ar placea sa fim impreuna dar e distanta intr-adevar exisat o distanta de 350 km dar de craciun, vara, paste, ne putem intalni! ce sa fac? il iubesc

1 răspuns:
| sorinL1 a răspuns:

Relatiile la distanta nu prea functioneaza. El poate tine la tine, dar uneori simti nevoie sa fie cineva langa tine, fizic vorbind. O intalnire de 3 ori pe ani nu compenseaza lipsa din restul anului.