Nu poti sa decizi tu ce faci, nu deocamdata. Daca ai numai 15 ani il bagi si pe el in bucluc, poate fi acuzat de corupere de minori, chiar si despre viol poate fi vorba daca s-a culcat cu tine dat fiind ca tu nu ai avea inca discernamant in aceasta problema (nu bag mana in foc cu asta). Daca vreti sa faceti ceva cu cap, atunci faceti lucrurile astea cu cap, daca nu vai de voi.
Eu nu stiu prea multe despre traditiile lor, dar cred ca multe din ce ai citit sunt adevarate, avand in vedere si practica de a-si promite fetele de la nastere si altele, da, persoana de sex feminin este vazuta ca un material de comert, aproape ca si sclavii din america sclavagista.
Poate fi vorba de o relatie intre tine si un rrom atunci cand el are o meserie, este crestin practicant si poate sa intretina o familie. Asta daca nu vrei sa traiesti in cort. :-\
Incearca sa realizezi ca : "Iubito,daca intr-adevar tii la mine,vei fugi cu mine in lume!".Asa ceva abia se mai intampla in telenovela. Dragostea de parinti e mai sigura, te-au crescut, te vor creste.Nu fa ceva ce mai tarziu poti regreta nu as sfatui asa ceva.Am o fata aici care a incercat asta si a vrut sa o trimita la produs dar era cam grasa si nu i-a mers.Nu zic ca si cu tine poate fi la fel dar treaba ta, sunt mii si mii de cazuri la noi acum.Papa, ai grija de tine!
Tu nu esti la varsta potrivita pentru casatorie,iar el nu cred ca este destul de matur. Daca ar fi,s-ar gandi si la consecinte(tu esti minora si poate avea mari probleme cu legea). Sfatul meu este sa il lasi,rromi raman tot rromi,indiferent de cat sunt "de treaba",ei raman cu mentalitatea si traditiile lor, iar tu fiind obisnuita cu altfel de viata o sa-ti fie foarte greu sa te adaptezi stilului lor.
In legatura cu traditiile lor, este chiar o emisiune la tv ( nu stiu exact cum se numeste) unde vedetele sunt trimise in satra, sa vezi acolo traditii si reguli.Gasesti foarte multe informatii despre traditiile lor si despre emisiune pe Google.
E aiurea, sincer eu cred ca doar se foloseste de tine si vrea cat mai repede sa fi carpa lui! Mai bine lasa-l si simte-te bine!
Cum poti sa sati cu un rrom spurcat, astia nici nu i asi baga in categoria oamenilor sunt niste rase mult inferioare si locul lor nu este printre oameni. dupa parerea mea ar trebui toti eutanasiati ca sa nu mai fie atea crime si violuri in tara si in lume ca astia duc tot raul dupa ei. paraseste cioara si cauta ti un roman
Esti prea mica nu fa greaseala de a fugi cu el pentru ca o sa regreti sigurdar el cati ani are? lasa.mi un msj :*
"sa ma ia de nevasta", "daca il iubesc sa fug cu el"... hm, cred că e un indiciu bun că omul nu gândește prea matur și nici prea altruist, dacă te pune să renunți la totul pentru el. Peste un timp, când i se va mai răci acest azart copilăresc, va proceda iarăși egoist și cine știe în ce situație te va pune. Nu te lăsa manipulată de el.
Ce fel de rrom e el? De ala care sta in shatra? Familia lui e una vulgara? :-s adica rrom rrom
Eu am o relatie cu un baiat rrom de 2 ani.in vara ma marit.ne iubim familia lui ma place! esti cam mica tu.si la varsta ta se fac greseli.Si cu maritatul, daa.Ei se insoara de mici! Dar repet ce fel de rrom e? Al meu nici nu zici ca e rrom.Are traditiile ca ale noastre.Nimic iesit din comun.Decat logodna.sa arati ca ai fost fata mare! La ei conteaza mult sa fii cuminte! Sper ca te-am ajutat putin.Bafta.Nu te lua dupa lume fa ce simtit, tu il cunosti cel mai bine ce fel de om este.
Eu zic sa-ti bagi mintile in cap si sa-l lasi pe indian! Esti mica si profita de tine...