| antoniaidk a întrebat:

Buna! Stau impreuna cu prietenul meu in chirie. Am plecat pentru ca parintii mei imi dadeau bully.ma injurau zilnic, ma jigneau, ma faceau sa ma simt foarte prost si având prieten, am luat decizia de a ma muta cu el. Eu nu sunt angajata, sunt cosmeticiana. Eram la un salon, dar nu ma mai simteam in largul meu, intre timp m-am mutat in chirie intr-un bloc nou nout si am hotarat sa imi amenajez eu acel apartament ca sa nu fiu nevoita sa platesc 2 chirii. Cu baiatul asta nu prea mai merge treaba, deoarece ma trateaza urat si stiu asta. Mereu imi reproseaza ca nu fac nimic toata ziua, desi ii strang chilotii toata ziua, fac cumparaturi, intr adevar, nu gatesc, dar curatenie fac non stop. Zilnic dau cu aspiratorul, sterg pe jos pentru ca e un dezordonat. Eu lucrez cam 10 ore pe saptamana maxim si castig cat castiga si el la lucru. Lucrez putin dar cand lucrez fac 300-500 pe zi, cand am cliente.
As vrea sa plec, dar acasa sa nu ma pot intoarce deoarece parintii mei au fost motivul mutarii, plus ca ar fi rusinos, la salon nu mai pot merge, sa ma mut in chirie nu mi permit sa ma mut singura deoarece aici impartim totul la 2. Prietene nu am, sunt o persoana foarte sensibila si introvertita, imi plac cercurile restranse.
Nu am nicio idee ce sa fac, unde sa ma duc? Am incercat multe joburi ( in afara de mcdonalds si mall) nu m-a luat niciunde deoarece am doar firma mea, nu am experienta deloc, si sunt si studenta, am multr cheltuieli de una singura si nu primesc niciun ajutor de la parintisad
Ce sa fac? Multumesc!

7 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

întoarcete la părinți tăi să nu-și bată joc de tine mai rău! Doamne Dumnezeule ferește!

Nu ești sclava lui și nici menajera lui, să strângi după el dacă el, este un om nesimțit cu tine!, el te ține pe post de cenușăreasa casei! Nu există așa ceva într-o relație normală!

Mai bine stai la părinți tăi, și continuăți!, studiile! Să-ți poți permite un loc de muncă mai bun! fără să mai ajungi în asemenea situații! pe care te afli acum cu el și familia ta! între timp și lucreză, când mai poți să-ți faci banii pentru nevoile tale personale!

Nu meriți să fi trată urât de nimeni! așa este cel mai normal!, dar mai bine stai cu părinți tăi ca fată! Decât cu ăla!

| antoniaidk explică (pentru 1onur):

Da, ai partial dreptate. Mama mea ma ameninta ca ma omoara cand vine acasa de lucru, ma injura, ma umileste, e si asta rau dar macar nu ma bate, nu ma ameninta cu moartea, e un rau mai mic.

| 1onur a răspuns (pentru antoniaidk):

Doamne Dumnezeule ferește ce părinți! bolnavi!, Psihopați!

Muncește pentru tine și învață la studii să-ți găsești un loc de muncă bun Antonia! ca să scapi de toți bolnavi! care te amenință cu bătăile!, moartea! Nui normal, să stai pe lângă așa "oamenii" chiar de sănt și părinți și cine ori mai fi ei!

Stai departe de "oamenii" bolnavi! Psihopați! ori cine ar fi!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi acasa la parinti. Ai incercat pe cont propriu, ai vazut ca nu te descurci singura, acum mergi acasa. Strange din dinti pana termini facultatea.

"parintii mei imi dadeau bully" nu cred asta. Cred ca esti o rasfatata si ai facut ce ti-a placut, pana ti s-a dus vestea.
https://www.tpu.ro/......neti-daca/

Parintii tai vor sa te vada pe picioarele tale, de asta iti spuneau a mergi la munca. https://www.tpu.ro/......t-de-mine/

| AndDrew a răspuns:

Cauti o garsoniera ceva mai mic si ieftin adica sa ai bucatarie baie si un dormitor sa ai linistea ta!
Stai singura cu Tine si ii cel mai bine nu comenteaza nimeni cum iti lasi bucataria asa o gasesti?
Te intinzi cat iti ajung bani momentan?
Sper sa te ajute?!

| AndDrew a răspuns (pentru AndDrew):

Nu stiu de ce au aparut atatea semen de?

| Violleta2022 a răspuns:

Numai calitati ai, de aia nu-ti mai gasesti loc nici la iubit si nici la parinti.