Poate fi o simpla dereglare ( care poate avea cauze multiple ca de ex : o raceala, dieta, schimbarea brusca a regimului alimentar )
daca e protejat stai linistita unei prietene nu ii mai venit 4 luni si nu avusese nimic de fapt. medicul ii zisese ca a avut o mica dereglare atata tot
ai grija>
Fie esti insarcinata, fie esti bolnava. Mai asteapta doua zile si fa un test de sarcina din prima urina de dimineata. Daca este negativ, repeta-l dupa inca 3-4 zile si, in aceeasi zi, du-te neaparat la ginecolog. Fiindca daca nu esti insarcinata, trebuie sa faci investigatii sa vezi ce problema de sanatate ai.
Poate ai racit putin la ovare. Se mai intampla. Daca mai trece o sptamana jumatate si nu iti vine, ia-ti vreo 2 teste de la farmacie. Daca nu te simti sigura, te iei si te duci la medicul de familie sa iti iei trimitere pentru ginecolog ca sa nu platesti consultatia.
Daca atunci ai avut primul contact sexual e normal sa se produca schimbari, dar stai linistita ca nu esti insarcinata.
Daca ai facut sex protejat stai linistita ca o sa iti vina. e posibil sa nu ai un ciclu regulat sau poate esti racita.
Ana si eu am patit-o si din cauza la sex ti se deregleaza stai linistita daca nu sa terminat si ai facut si protejat nu esti nu are cum numa daca se rupe prezervativul atunci si aia se intampla daca nu stiuh cum trebuie utilizat ceea ce cred ca prietenul tau stiu nu?
Da spui ca nu a avut"orgasm" nu ai de ce sa-ti fc griji... dar daca e sa iei in socoteala si "clipa dulce" e posibil...Acum sg lucru care il poti fc ia-ti un test de sarcina sau cel mai bine du-te la un control ginecologic ca nu e o rusine ci o necesitate!
beausingurlamasamea întreabă: