Sari pe zi o ora sau cat vrei tu in sus si ai sa cresti, un vecin si eu aveam aceiasi problema ca tine si ne-a spus o prietena de a mamei care a studiat ceva cu oasele... si a spus sa sarim cam o ora pe zi in sus sau sa stam agatati de bata cat putem noi si asa am facut si se vede diferenta chiar foarte mult
Inotul, volei, baschetul si hambalul sunt cateva exemple care te ajuta sa cresti in inaltime.
bafta
Faci miscare,scapi si de burtica, iei ceva vitamine penterea masei musculare si se rezolva in 6, 8 luni.
Faci curatenie, iti iei role, bicicleta ceva sa faci miscare sau mergi pe jos si numai iei autobuzu.
Sa joci basket, sa faci gimnastica la tocul usii. (adica te inalti pana atingi pragul de sus). Nu o sa cresti spectaculos, dar are rezultate. Succes
Pai sti barile alea de covoare pai stai agata de ea cate 3 min a cate 5 reprize zilnic poti crest mare eu in 2 saptamani am crescut 5 cm
Da. Baschet, inot si gimnastica ca sporturi, stai agatat de o bara minim un minut la fiecare 3 ore, o sa te doara foarte rau mainile dar are efect si cel mai important fara tutun si alcool nu excesiv adica o bere, doua este ok dar nu sa te imbeti sau sa exagerezi!
Exista pastile care te ajuta dar eu recomand sportul... Daca ai o varsta si perioada de crestere s-a terminat e problema. "Solutii " sunt exista pastile dar sunt riscuri sa declanseze o glanda ceva. Eu 1 nu recomand pastile
Jejejejejrjruaiavsm întreabă:
BybyMary întreabă: