Este bine oricum ai face, deoarece ceea ce conteaza de fapt si in principal este sa-l anunti/faci sa inteleaga sentimentele tale fata de el. Poti s-o faci prin biletel sau sa-l anunti in scris pe facebook.Succes.
Ideea este nemaipomenita: asa sa faceti si atunci cand veti dori sa va pupati. Tot timid este si el, sau pe el nu-l intereseaza decat alergatul?
Avem 14-15 ani desteptule/desteapto... nu e vina mea ca sunt timida si nu pot sa ii spun ca il plac ok? pa pa
Awww, stiu ca sunt desteapta. :">
Puteai sa iti exprimi pararea intr-un mod mai pozitiv. Daca Doub este o persoana desteapta sau nu, nu este o problema a ta, Chiar daca eu am convingeri pozitive in aceasta privinta.
Am pus x pentru ca nu vreau sa ii zic numele, stai chill
Si daca raspunsul va fi Da, ce vei face in continuare? Gandeste-te in perspectiva!
Legat de timiditate e o carte super practica: Cum să ne eliberăm de frica de ceilalţi, ed. Trei.
Faptul ca aveti un hobby comun e un bun inceput, profita de asta. De ce sa nu te impiedici si el sa te ridice zambind, daca te place? Iar daca nu zambeste si te ignora, ai aflat raspunsul.
Eu cred ca ideea cu biletelul efoarte buna! poti sa i-l dai si chiar sa ii scrii pe fb!