| morenadolce a întrebat:

Buna stiti ceba pentru matreata eu folosesc numai helden sohdel dar de un timp am numai mancarimi si multa matreata

Răspuns Câştigător
| BeHappyForMe a răspuns:

Vichy este 38 lei e scump dar merita scapi de matreata si eu aveam matreata am incercat ca tine head&shoulders si mai rau apoi am incercat vichy la indrumarea unei prietene si a mers.

3 răspunsuri:
| GuessWho a răspuns:

Hello!
SI eu am avut matreata, multa.cu gramada. dintr-o bluza neagra pe la gat se facea alba.pana zilele trecute.
AM folosit head&shoulders, wash and go, Clear. dar nimic.
zilele trecute mi-a fost recomandat altcevabig grin
Otetulbig grin
Acum folosesc un sampon de la farmacie cu plante.si dupa ma clatesc cu otet amestecat c-o lingura de miere.big grin
pot spune ca am un par lucios si lipsit de matreatahappy
atita ca mirosul este putin respingator.tocmai de-aia dupa ce te ususci da-l cu putin parfum.happy
sunt sigura ca daca incerci reteta asta vei fi multumita:*

| anamaria_6094 a răspuns:

In primul rand nu se incadreaza la dragoste si sex, in al 2-lea rand se scrie "ceva" si "head & shoulders"laughing, iar in al 3-lea rand mai ai tupeu sa deschizi gura atata timp cat tu esti o raioasa, paduchioasa, nespalata, imputita, inculta; am eu o solutie: da-i cu acid sulfuric-cel mai bun remediu naturist! sau mai bine da-i bine cu benzina s-apoi cu foc! is the best for ever!

| AnduhXD a răspuns:

@anamaria ...For ever?laughing. Se scrie forever.Si daca are matreata nu inseamna ca e : raioasa, paduchioasa, nespalata, imputita, inculta.Deci, te rog, nu mai comenta daca nu stii nimictongue