Ca a renuntat la cineva pentru tine, poate fi o problema ca, s-a plictisit de fata respectiva si a cautat o prospatura. Dar daca zici ca deja apare monotonia intre voi, se pare ca baetasul respectiv, se plictiseste cam repede de prietenele sale.
De ca v-ar barfi lumea, ce are cu voi, daca sunteti un cuplu, si tineti intr-adevar unul la altul, acest lucru n-ar trebui sa va influienteze negativ.
Nu te lega definitiv de acest baiat, studiaza-l, vezi "ce-i poate pielea", cum se poarta cu tine, tine la tine, nu asa chestionandu-l ci, observand din gesturi, din vorbe si mai ales din fapte, daca te iubeste. In caz afirmativ, nu ai de ce sa-ti faci probleme, daca si tie iti place de el si iti doresti sa fiti impreuna.
Eu iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si, sa ai parte de o dragoste impartasita pentru ca, acest este lucrul cel mai important intr-o relatie.
Daca a renuntat la cineva pentru tine inseamna ca are sentimente puternice fata de tine, tu ar trebui sa ii captezi atentia, daca aveti o relatie care implica si patul ai putea sa-l surprinzi printr-o tinuta foarte sexy, o masa romantica, daca sunteti la inceput sa-ti schimbi look-ul, sa-i oferi ceva ce-si doreste de mult, etc, de iubit cred ca te iubeste insa cred ca s-a obisnuit prea mult cu tine incat tu crezi ca si-a schimbat sentimentele.Succes!
Sunt compet de acord cu mariana.
Faptul ca a renuntat la o fata pentru tine nu inseamna neaparat dovada de dragoste. Poate insemna ca este genul acela de baiat superficial pentru care nu merita sa lupti.
Buina, pai poti face tu ceva ca sa dispara monotonia, e posibil din iubire pentru tine sa fi renuntat la acea fata, dar e de asemenea posibil sa fie fals si sa iti dea tie de inteles ca a facut-o ca te-a iubit si de asta a renuntat la ea, incearca sa vb cu el si sa vezi cum sta treaba, si ce ramane de facut.
Daca el a fost in stare sa lase o fata pentru tine, nu te gandii neaparat ca te iubeste sau ca tine la tine... Gandeste`te ca te poate lasa si pe tine pentru alta fata, ca doar e obisnuit...