Te-ai interesat ca sa afli daca el mai sta/mai este cuplat cu acea persoana cu care se certa? Din moment ce EL te-a cautat peste tot nu ti-ai pus niciodata intrebarea :,, din ce motiv o face"? probabil ca are intentia/doreste sa-ti ofere explicatiile necesare. Esti convinsa si sigura ca purtarea ta este cea corecta, normala?
Pai totusi la ce te-ai fi asteptat de la un tip de 42 de ani daca am inteles eu bine?
E normal ca a mai avut relatii, ca cel mai probabil este/a fost casatorit. Daca nu te-ai gandit la aspectul asta, din pacate da, e posibil sa fi fost putin proasta, sau mai bine spus indragostita.
Problema era daca ar fi fost singur pana la aceea varsta, atunci trebuia sa-ti pui intrebari.
Totusi, nu uita ca ati locuit impreuna 6 luni, daca in acest timp nu s-a intamplat nimic anormal intre voi, nu a aparut logodnica sa, nu vad unde e problema, e clar ca intre ei nu mai exista mare lucru, el incearca sa-si refaca viata si asta e.
Ea, cine stie, poate e putin crizata si nu accepta refuzul si asta e toata treaba.
Cel mai bine incerci sa afli de la el cum e problema cu adevarat, pana la urma cred ca merita si el sa stie de ce nu mai vorbesti cu el, si tu meriti sa stii adevarul.
Destul de haioasa coincidenta sa fiu sincer. De ce nu stai la o discutie cu el? Poate e casatorit dar nu mai e impreuna cu ea. Multe cupluri nu simt nevoia sa dea bani pe divort. Nu cred ca are o relatie normala cu aia avand in vedere ca ai spus ca v/ati mutat impreuna dupa 3 luni. Eu zic ca merita sa ii dai o sansa sa isi spuna partea de poveste. Decizi ce si cum dupa.
Buna, buna povestea! Totusi, imi scuzi indiscretia, qRania e nickname-ul unei femei de 32 de ani? Eu unul am jucat IMVU si stiu ca pe-acolo se foloseau qp, x, p, q, etc. inaintea name-ului! Acum, sa fie greseala mea ca indraznesc sa am o doza de indoiala in autenticitatea povestii. Parerea mea, pare. Fluturi de Irina Binder, stii? ea fuge de Matei, ala vine dupa ea, ii mai da si cate-o palmuta c-a fugit de el, dar deh, dragostea nu se stinge, iubirea invinge, abureli! Dar, in cazul in care o fi true story, cred ca e loc de o noua sansa intre voi.