| Generalgrevious a întrebat:

Buna! Stiti niste medicamante pentru cresterea potentei?

Mie imi moare penisul cand vreau sa fac dragoste cu iubita mea.

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mai bine mergi la medic.

| ywar a răspuns:

Totul se intampla in mintea ta. Daca nu te droghezi, nu bei 0ana pici sub masa sau daca nu ai probleme neuroligice, totul este rezolvabil.
Lipsa de experienta si presiunea pe care o pui pe tine pentru a fi performant.

| anonim3248 a răspuns:

La alții e invers.

| danimarinescu a răspuns:

Sildenafil Actavis acționează prin relaxarea vaselor de sânge de la nivelul penisului, favorizand circulatia sângelui în penis atunci cand există un stimul sexual.
Te va ajuta să obții o erectie, numai în prezenta stimularii sexuale.

| danimarinescu a răspuns:

Sildenafil Actavis contine substanta activa sildenafil, care apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5). Acesta actioneaza prin relaxarea vaselor de sange de la nivelul penisului, favorizand circulatia sangelui in penis atunci cand exista un stimul sexual.

Sildenafil Actavis va ajuta sa obtineti o erectie, numai in prezenta stimularii sexuale.

Sildenafil Actavis este un tratament destinat barbatilor adulti cu disfunctie erectila, cunoscuta uneori si sub denumirea de impotenta. Aceasta afectiune consta in lipsa sau in imposibilitatea mentinerii erectiei penisului in

| Emilian65 a răspuns:

Nu exista pastile(medicamente) pentru creșterea potentei. Totul depinde de tine, ca băiat, dacă poți să-ți mentii erectia.

| 4evergentleman a răspuns:

De la anxietate cred că e

| andreeaeml1200 a răspuns:

Supramax articulatii