| DarkGirl a întrebat:

stiti pastile care te omoara incet incet? in aprox 2 saptamana? am nevoie urgent, sau alte metode mersi crying

21 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Buna. Lasa-mi un mesaj si spune-mi ce ai patit. Poate pot sa te ajut. Nu este corecta alegerea ta. Nu te va ajuta cu nimic. Renunta la astfel de ganduri.

pa, pa.

| roxana1234ism a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Eu m-am certat ce iubitul meu si nu mai vrea sa auda de mine si de aia vreau sa fac asta

| Crisu a răspuns:

Stai cuminte! nu asa se rezolva lucrurile. Mai bine ai mai astepta putin. si cel mai bine e sa faci un avort rolling eyes

| Derye a răspuns:

Go eat a nut, 'couse you are nuts.

| Damian a răspuns:

Pastile "dragoste" 1500 UI, iei un pumn pe zi si decedezi cat ai zice diazepam

| User a răspuns:

Furadanbig grin

| bOse a răspuns:

Deci superb, o fatuca, tanara probabil, si trista, vrea sa ne arate ca ea vrea sa se omoare, nimic iesit din comun toti vrem sa ne omoram nu? Numai ca ea vrea incet. incet.

| Ionutzz97 a răspuns:

Mai bine iei cutitu si te tailaughing doamne a inebunit lumea altii isi doresc sa traiasca cat mai mult si u vrei sa mori

| heroforyou a răspuns:

Si eu am nevoie, sa imi trimiti si mie raspunsul printr'un mesaj te roghappymc

| roxana1234ism a răspuns (pentru heroforyou):

Ce trebuie sa fac daca m-am certat cu iubitu meu si vreau sa mor

| Licurici_1572 a răspuns:

Fata...
la ce te-ai f****t
daca acum regreti.
e doar vina ta
ok?
alta data ai grija ce faci.
si nu te omori
avorteaza fata
fara sa stie mama ta si gata

| sierjuu a răspuns:

E mult mai usor sa te dai batut, decat sa lupti cu greutatile, invata sa pierzi si sa castigi.

| jjijnbbhfsrt a răspuns:

Stii ca exista oameni care ar da orice ca sa mai traiasca macar cateva zile? Nu te grabi sa iei decizii.Eu una as da orice ca sa mai petrec cateva zile cu o persoana draga mie care a murit acum cateva luni.

| PaTTy_3342 a răspuns:

laughing Doamne fereste ce ai omule? laughing

| CodName47 a răspuns:

Doamne u ai innebunit am vazut ca ai tot felul de mesaje despre sex si altele dar asta e prea exagerat ce crezi ca o sa iti faca mama ta, si ea a facut asa ca...

| DarkGirl explică:

Voi nu intelegeti ca mama daca afla oricum nu voi mai trai ca ma va omora cu mana ei si va face puscarie, asa ca vreau sa scap cu o varianta mai simpla (nu ziceti ca a zis la nervi pentru ca o cunosc ffff bine)

| mariustgjiu a răspuns (pentru DarkGirl):

Darkgirl spune-mi si mie ce ai.in aceiasi situatie sunt si eu...si eu am nevoie...chiar si eu am nevoie.va rog ajutati-ma si pe mine

| pisikutza20 a răspuns:

Lumea da euro pentru a supravetui dar tu...

| anitta92 a răspuns:

Lol u esti emo sau iti place doar sa mori asa degeaba daca ti se pare distractiv incearca pa si in legatura cu intrebarea ta nu stiu nu am incercat distractie placuta

| kifi a răspuns:

Mai bine te-ai duce la un psiholog sau ai discuta cu un prieten daca nu ii poti spune mamei tale ce s-a intamplat... viata e frumoasa si trebuie traita! Chiar daca acum treci printr-o perioada dificila in curand va rasari soarele si pe strada ta... Ai incredere!

| mariustgjiu a răspuns:

Nu stiu ce problema ai.dar si eu imi doresc acelasi lucru.si eu am nevoie urgent