| MelindaPocsai11 a întrebat:

Buna, stiu ca am mai pus aceasta intrebare, dar o voi pune din nou pentru a obtine mai multe opinii.
Sunt intr-o situatie dificila si nu stiu ce ar trebui sa fac. Cunosc pe cineva de un an, suntem foarte apropiati, ne spunem totul, ne stim secretele si ideea e ca m-am indragostit de el de cand l-am vazut. Am fost impreuna o perioada dar dupa aceea s-a despartit de mine pe motivul ca a fost ranit in trecut, ca ii e foarte greu sa iubeasca din nou, iar eu merit pe cineva care sa ma iubeasca. Acum suntem foarte buni prieteni si mereu imi spune ca ma respecta si tine la mine doar ca nu stiu cum as putea sa fim impreuna. Sa ma retrag o perioada sa vada cum ii viata lui fara mine sau sa il astept si sa ma comport ca pana acum?

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine roagă-te lui Dumnezeu ca la timpul potrivit El să aducă în viața ta pe viitorul tău soț. Astea( că meriți pe cineva care să te iubească, bla, bla,) sunt scuze ale cuiva ce nu vrea să-și asume nici o resposabilitate.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca este buna ideea sa te retragi si tu, sa vada si el cum este sa fii singur.