*una...nu incerca sa il bagi la friends fiindca o sa isi dea seama ca il placi si dupa sa nu faca misto...mai bine incerci sa te bagi in seama cu el fara a parea penibila fi tu insati comporta`te normal Bft:X
Eu te sfatuesc sa al bagi la prieteni si daca ai o prietena sau colega ceva sa o rogi pe ea daca e mai indrasneata sa incerce ea sa te combine cu el! Sper sa te ajute raspunsul meu! Funda?
Salut draga.crede-ma caci nici eu nu sunt indrazneata sunt la fel ca tine:rusinoasa.Incearca ca vorbesti cu el dar nu-i spune direct ca-l placi ca poate sa reactioneze diferit.Cit despre virsta e normala. Eu zic sa-l adaugi in lista de prieteni si sa comunici cu el, fii prietenoasa. Funda?
De acord cu SyLvYuTzU.Scapa de timiditate,si eu eram timida,si imi placea de un baiat pe care l-am vazut in autobuz l-am adaugat pe facebook, pentru ca am aflat numele lui, si faci cunostinta cu el.
De ce tot cautati un mijloc anume, cum ar fi facebook-ul? Du-te si spune-i in fata ce ai de spus . Daca simti nevoia sa zici : azi arati minunat, imi place nu stiu ce ( ex.). Nu moare nimeni daca ii faci un compliment, fa-ti curaj, dar mai intai ...vezi ce fel de persoana e.