Mm,pe mine nu ma lasa sa ma duc.
Nu stiu cum iti merge tie cu ea,cum o iei cand vrei sa discutati ceva dar eu in general prefer sa nu fac sacrificii pentru ceva decat daca nu are maxima importanta pentru mine, in rest ma mai supun si fac cum zice ea.
hai ca nu mori si tu acum cateva zile la tara, nu e chiar atat de rau.Macar nu mai e ea...si poti sa ai parte de putina liniste.
Na...nu se face totul usor,daca chiar vrei sa ai parte de distractia aia cu fetele sau ce vrei tu,du-te, cu toata neplacerea du-te.
In rest, e doar o perioada.si parintii gresesc, si noi lor, doar nu suntem perfecti si trebuie sa ne intelegem.Nici eu nu's mereu in toane bune cu mama, cateodata nu ne suportam, ne facem ambitii si iese urat.
Incearca sa vorbesti cu mama ta(din nou!)si sa ii spui ca vei face un mic compromis si te vei duce la tara. Spune-le ei si bunicii ca,dupa ce te intorci de la tara,ai vrea sa iti inviti prietenele la tine acasa ca sa le cunoasca si ele,sa vada ca nu te invarti intr-u anturaj dubios ci ca umbli cu fete normale,de varsta ta. Explica-i ca vorbiti de filme,muzica,beauty,barfe de la scoala si intreab-o daca si ea,cand era de varsta ta, a avut prietene si despre ce vorbea cu ele, cum se distra in timpul liber.Roago sa iti recomande niste carti sau filme care au impresionato in adolescenta si spune-i ca ai fi bucuroasa sa le citesti/vizionezi.
Adu-i in vedere faptul ca din moment ce tu esti gazda,prietenele tale vor aduce si ele ceva de mancat si de baut astfel incat sa fie pe placul tuturor si nici tu sa nu dai toti banii pe asta.
Din "romanul" tau, denota faptul ca esti o fata foarte matura care stie sa comunice, sa-si exprime punctele de vedere si te admir pentru asta.
Bafta!
Deocamdata esti minora si mama ta ea decizile nu prea ai in cotro trebuie sa acepti, toti am trecut prin asa ceva numai tu, iar bunica ta este batrana nu vrea sa te vada cu baieti fiindca e de moda veche cum sa ti explic crede ca profita de tine si nu vrea sa patesti ceva nu stiu daca ma intelegi sunt multe de spus
Tu zici ca ai vorbit cu mama ta despre asta,si i`ai spus toate motivele pentru care nu vrei sa mergi la taraAi intrebat`o insa de ce s`a razgandit asa peste noapte sa nu te mai lase sa-ti aduci prietenele acasa? Daca nu iti va da un raspuns care sa fie bine intemeiat,ai putea sa incerci mai mult s`o convingi sa iti permita sa vii cu gasca acasa.Iar daca nici asa nu vrea,te poti incapatana sa ramai acasa, fara sa vina prietenele tale, dar nici la tara sa nu te duci.Asa poate isi va da seama mama ta ca greseste. Poate ca mama ta i`a spus bunicii tale ce vrei sa faci in wekend, si bunica ta a influentat`o pe mama ta, spunandu`i sa nu te lase.Te`ai gandit si la varianta asta? Funda?
La mine in familie.si eu si mama si tata suntem aceeasi zodie deci iti dai seama ce iasa la mine cand e vreo cearta.nu stiu ce sa zic.si eu mai patesc chestii de genu.incearca sa-i spui ca si ea a fost copil, daca ea a avut un program strict in copilarie pe tine de ce nu te lasa sa fi fericita?
Nici pe mine nu ma lasa parinti sa invit vreun prieten ceva pe la mine decat tata dar tata nu prea e acasa si stau mult cu mama care creck e sora cu mama ta dar m-am adaptat si daca ma cearta cuc eva nu o bag in seama iar daca ma incearca sa ma pedepseasca tata nu o lasa incearca sa faci si tu acelasi lucru nu le baga in seama succes
Ii zici ca fugi deacasa, eu asa am facut rost de multe lucruri...dar inainte de asta ii zici sa te lase si dupa mergi in sat cateva zile, dar nu o saptamana...ar trebui sa mearga una din astea.
Uite D0zzz nu mai plictisit dar mi-e mila de tine pentru inceput daca tu si mama ta sunteti aceeasi zodie normal ca nu va intelegeti, in al doilea spune-i in fata ce simti nu e bine sa ti totul in tine daca nu o sa te inteleaga, profita de unele lucruri care iti ies in cale si fa cum face ea si pana la urma o sa fie mai buna.