Nu patesti nimic, stai linistita. Nu se ramane asa usor insarcinata. Asta in cazul in care mesajul nu e o gluma, ca asa pare.
Nu are cum, daca nu a avuit loc contactul sexual real NU AI CUM SA RAMAI BORTOASA
Ar putea sa treaca daca ar avea extrem de multa vointa spermatozoizii aia dar ai avea un ghinion imens
Nu ne-ai explicat cu ce te-a pipait si cum de a reusit daca erai bine imbracata.
Doar tu spui ca se poate asa ceva ca sperma sa treaca prin haine si sa ajunga in vagin, nu crezi ca daca era asa de usor sa faci copii dintr-o simpla atingere era plina lumea de copii? plus ca alti sa chinuie sa faca...nici macar nu cred ca avea sperma pe mana cand ma pipait si era si el imbracat si eu la fel...
Cu gaurele? )
Incearca sa te documentezi. Nu poti ramane insarcinata.Dar ti-as sugera sa iti iei gandul de la joculetele astea daca nu stii cum se mananca...
NU, MA NU!
Thoamne! Nu ai cum sa ramai insarcinata... da nu ti-ar strica o carte.
Mai taci nebunoo ca iti place sa te pipaie la pasaricaaaaaaa auauaauuauaua
nu este adevarat, nu ma judeca daca nu ma cunosti
Voi fetelor niciodata nu veti recunoaste ca va curg balele cand va pipaim la sani, fund, paasarca auuuuuuuuuuuu
Nu stiu cum sunt restul, nu cred ca o sa-mi incep viata sexuala prea repede, daca ma speri de o posibila sarcina desi nu am facut nimic...
Deci chiar nu mai inteleg nimic se poate sa fi insarcinata si daca erai imbracata?
DECI, se poate printr o serie de evenimente nefericite si un ghinion extrem. Stai linistit ca nu cred ca e cazul tau.
Mai fata, intelege ca NU! doar daca erai dezbracata si cum pui intrebarea asta daca tu stii ca nu s-a terminat pe mainile lui inainte sa te atinga? prin haine niciodata nu ramai! nu nunu nu. Spune daca stii ca asta nu e adevaru, nu o lua pe ovolite, erai sau nu in aia goala, avea ceva pe maini? daca nu, e nu si gata
Deci eu eram imbracata complet, nu cred ca a avut nimic pe maini.dar sa presupunem ca avea ceva putea sa treaca prin haine?
Eram imbracata si nu cred ca avea nimic pe mana, era doar transpirat pe maini atat.
Nu, un spermatozoid cand nu intra in tine, moare, numai este bun. daca avea pe maini si erai imbracata nu era nimic. daca erai dezbracata si te atingea cu mana,, murdara,, mai ziceai. nu iti imagina ca intra prin haine asa cum ai vazut probabil pe internet ca intra repede repede in vagin sa caute un ovar
Eu sunt de fel ghinionista dar nu cred ca avea ceva pe mana cand m-a atins
Chiar daca avea ceva pe maini, nu avea un super spermatozoid cu puteri de trecere prin haine. Mai ales in contact cu aerul nu mai sunt buni. Deci nici 1% nu exista posibilitatea asta
Crezi ca ei mai aveau aer de respirat, in situatia in care se aflau?
Eh, dar logica e totusi ca NU SE POATE RAMANE.
18 de ce?
De curiozitate si pentru ca intrebarea ta fara suparare, denota prostie.
Cum sa ramai insarcinata din asa ceva?
Si cum e posibil ca ala sa fi avut sperma pe mana?
Chiar daca avea, degeaba nu ai cum.
Mai degraba asta e intrebare pusa la misto sau a unor copii cu varsta sub 14 ani.