| Ioanaaal a întrebat:

Buna,stiu ca am pus intrebari de genul de mai multe ori,dar asta e ultima pe care o mai pun, daca eu eram imbracata si el la fel, doar ma pipait in zona intima nu stiu daca avea ceva pe mana sau nu ...si doar ma pipait in zona intima eu eram si imbracata pot ramane insarcinata? e adevarat ca ramai insarcinata doar atunci cand penisul intra in contact cu vaginul? se poate sa ramai insarcinata daca avea sperma pe mana si m-a atins pe haine? putea sa treaca?

Răspuns Câştigător
| mont a răspuns:

Nu patesti nimic, stai linistita. Nu se ramane asa usor insarcinata. Asta in cazul in care mesajul nu e o gluma, ca asa pare.

54 răspunsuri:
| rabbit2015 a răspuns (pentru neutrino):

Eh, dar logica e totusi ca NU SE POATE RAMANE.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ioanaaal):

DECI, se poate printr o serie de evenimente nefericite si un ghinion extrem. Stai linistit ca nu cred ca e cazul tau.

| rabbit2015 a răspuns (pentru neutrino):

Cu gaurele? laughing)

| rabbit2015 a răspuns (pentru Ioanaaal):

Mai fata, intelege ca NU! doar daca erai dezbracata si cum pui intrebarea asta daca tu stii ca nu s-a terminat pe mainile lui inainte sa te atinga? prin haine niciodata nu ramai! nu nunu nu. Spune daca stii ca asta nu e adevaru, nu o lua pe ovolite, erai sau nu in aia goala, avea ceva pe maini? daca nu, e nu si gata

| Ioanaaal explică (pentru rabbit2015):

Deci eu eram imbracata complet, nu cred ca a avut nimic pe maini.dar sa presupunem ca avea ceva putea sa treaca prin haine?

| Ioanaaal explică (pentru suntserios):

Eram imbracata si nu cred ca avea nimic pe mana, era doar transpirat pe maini atat.

| rabbit2015 a răspuns (pentru Ioanaaal):

Nu, un spermatozoid cand nu intra in tine, moare, numai este bun. daca avea pe maini si erai imbracata nu era nimic. daca erai dezbracata si te atingea cu mana,, murdara,, mai ziceai. nu iti imagina ca intra prin haine asa cum ai vazut probabil pe internet ca intra repede repede in vagin sa caute un ovar

| zerro17 a răspuns:

Citesc, citesc, si nu-mi vine sa cred...

| Ioanaaal explică (pentru zerro17):

Adica? nu se poate?

| Ioanaaal explică (pentru suntserios):

Eu sunt de fel ghinionista dar nu cred ca avea ceva pe mana cand m-a atins

| zerro17 a răspuns (pentru Ioanaaal):

Nu draga, Ioana, nu.
Nu trece prin haine. Nu sunt soldati. Nu au creier. Nu gadesc. Nu au in ce lichid sa se miste. Sansele sunt 0.
Dar cum au zis si colegii mai sus. Daca nu stii cu ce se mananca, nu te baga.

| Ioanaaal explică (pentru zerro17):

Nu am stiut ca se va ajunge aicisaddar nu o sa mai fac asta, pur si simplu ne-am uitat la film si s-a ajuns si sa ma pipaie desi putin pentru ca nu i-am dat voie, dar credeam ca se ramane insarcinata atat de usorsadimi pare tare rau.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu are cum, daca nu a avuit loc contactul sexual real NU AI CUM SA RAMAI BORTOASA

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Ioanaaal):

Mai taci nebunoo ca iti place sa te pipaie la pasaricaaaaaaa auauaauuauaua

| Ioanaaal explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

nu este adevarat, nu ma judeca daca nu ma cunosti

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Ioanaaal):

Voi fetelor niciodata nu veti recunoaste ca va curg balele cand va pipaim la sani, fund, paasarca auuuuuuuuuuuu

| Ioanaaal explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu stiu cum sunt restul, nu cred ca o sa-mi incep viata sexuala prea repede, daca ma speri de o posibila sarcina desi nu am facut nimic...

| Ioanaaal explică (pentru mont):

Nu am glumit, am spus exact ce s-a intamplathappyva multumesc

| Anonim2354 a răspuns:

Draga Ioana, cati ani ai?

| Ioanaaal explică (pentru Anonim2354):

18 de ce?

| Burjon a răspuns:

Prin haine? laughing in nici un caz

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine, nu ai cum sa ramai gravida.

| Anonim2354 a răspuns (pentru Ioanaaal):

De curiozitate si pentru ca intrebarea ta fara suparare, denota prostie.
Cum sa ramai insarcinata din asa ceva?
Si cum e posibil ca ala sa fi avut sperma pe mana?
Chiar daca avea, degeaba nu ai cum.
Mai degraba asta e intrebare pusa la misto sau a unor copii cu varsta sub 14 ani.