E tipul de baiat care se lasa greu pana va mai cunoasteti si apoi o sa se dea pe brazda.Depinde si cati ani are.Nu prea ai ce discuta cu baieti de 14, 15 ani.Ptr majoritatea atunci e importanta parerea prietenilor si poate o si i-a la fuga daca mergi la el si ii spui ce simti dar tu il cunosti mai bine asa ca gandeste-te bine inainte sa faci ceva. Din cate ai scris eu zic ca sunt sanse sa te placa dar nu te arunca cu capul inainte si interpreta gresit.
Felicitari pentru scris.Imi vine sa iti fac o plecaciune
Sanse da ar fi numai ca sub "ambalajul" asta al lui :dur, imatur, si nu vrea sa-si arate sentimentele, cum ai specificat tu, ar putea fi un tip foarte sensibil si nu stie cum sa iti spuna ca te place deoarece tu i-ai spus deja ca vrei sa il uiti si asta probabil l-a afectat
Eu iti spun sa vorbesti cu el inca o data si sa il intrebi ce simte pentru tine, sa ii spui si tu ce simti pentru el, si poate si-a schimbat parerea si va iesi ceva din asta
Bafta
Da, te place si e specific varstei sa nu recunoasca, doar stii ei se maturizeaza putin mai trz :d, acum se dau duri si vor sa impresioneze, eu zic sa ii raspunzi cu aceleasi priviri, contactul vizual conteaza chiar foarte mult, petrece mai mult timp cu el pe la scoala si intreaba. l ce parere are despre tine.Succes funda?:*