| pufliiiisi123456 a întrebat:

BUNAkiss)
Stiu ca e devreme si pana pe 18 iunie mai e destul, dar pe baiatului pe care il plac la nebunie vreau sa-i fac cadou ceva dragut cum ar fi un parfum intr-o cutiuta frumoasa cu o fundita deasupra. Oricum ceea ce vreau sa zic e ca pe 18 iunie e ziua lui si noi nu ne prea cunosteam bine si nu prea vorbim,dar am zis ca poate ma imprietenesc cu el pana atunci si sa-l conving sa ma invite la ziua lui(P.S:IN scimb cu sora lui mai mare,ma inteleg de minune,dar cu el nu prea am apucat sa vorbim doar la cateva mesaje pana i-am pus eu o intrebare stupida daca ii place de o fata de la mine din clasa si cred ca s-a suparat ca nu mi-a mai raspuns,oricum incepe scoala si sigur ne imprietenim). trec la subict :daca ma invita la ziua lui vreau sa ii propun sa vedem un film de groaza,sa stea langa mine(ca cica imi e fricalaughing )si sa raman ultima si sa-l rog sa ma duca acasa (sau pe aproape_).si poate reusesc sa il apropii mai mult de mine.(cred ca am sanse ca fata de care am intrebat-o daca ii place a zis ca nu,iar ea mi-a zis ca e dragut dar e mic de inaltime,dar corespunde cu inaltimea mea, oricum nu ma intereseaza caci eu il plac oricum e )si ce ziceti merge sau dati-mi alte sfaturi! Dar intai DATI-MI O PARERE DESPRE IDEEA MEA! FUNDITAkiss

4 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

Tu-ti faci planuri cu enspe luni inainte? Multe se pot intampla pana atunci!

| sofisis a răspuns:

Socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ. Nu-ti mai face planuri ca nu vor iesi.
Mai bine te concentrezi sa vezi cum faci sa te apropii de el intai si dupa, totul va veni de la sine.

| PedoBarbie a răspuns:

Până pe 18 iunie se schimbă multe.

| criiele a răspuns:

La cadouri ar fi bine sa stai departe de parfumuri fiindca nu stii daca ii plac sau nu insa ii poti lua un ceas de exemplu