| andreea_5401 a întrebat:

Stiu ca este o intrebare cam ciudata dar caut raspuns.Era o seara obisnuita, stateam cu familia la tv si dintrodata a inceput sa sune un telfon fix...problema este ca acel telefon era in dulap, nu era conectat, nu avea cabluri, nimic. Evident, nu am raspuns, ne era frica dar oare ce s`ar fi intamplat daca as fi raspuns? Vreau sa stiu parerea voastra.Rog seriozitate.Multumesc anticipat! scuzati categoriahappy

9 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Foarte ciudat si infricosetor.Mai bine aveati curaj si raspundeati acum ramaneti cu intrebari...Eu zic sa scapati de acel telefon si gata!

| liviu89 a răspuns:

A) poate veneau niste fiinte supra inteligente de pe alta galaxie care au venit sa te ia pentru ca pe planeta lor esti o zeita

b) trebuia sa raspunzi :o erau astia de la bingo care te au sunat sa iti spuna ca ai castigat o masina (mai putin plauzibil decat versiunea anterioara)

c)ai auzit doar u telefonul? daca da, nu mai cumpara chestii de la shop /lasa romparkinu. Daca l au auzit si familia ta, nu mai fuma droguri cu ei in camera(versiunea cea mai plauzibila)

| BlueBird a răspuns:

Aloo...E moartea te cauta laughingDa de une vrei sa stiu happy?

| anca13 a răspuns:

Poate era comanda la pizza tongue glumesc, nu stiu ce sa zic!

| MMihai a răspuns:

Nu telefonul sună ci soneria telefonului. O sonerie electrică, electronică, electromagnetică, electromecanică, etc. care nu este conectată la o sursă de curent electric, nu funcționează singură că așa vrea ea. Cine știe ce sunete ai auzit și ai apreciat incorect proveniența acelor sunete. Dacă nu ma crezi, vorbește cu părinții tai, dacă se pricep sa demonteze soneria acelui telefon, fără să fie stricat acel telefon de rezervă și o pui pe televizor și vezi facă sună singură, că așa vrea ea. Citește cărți de fizică și vei pricepe mai multe.

| andreea_5401 explică:

Mihaidavidoglu1954 Pur si simplu suna in dulap, fara sa fie conectat la priza... S-au mai intamplat si alte incidente de genul asta.

| vlaaddd a răspuns:

Satana e pedofil... ai grija.

| FurtunaDiesel a răspuns:

Problema este simpla si rezolvarea este la fel de banala ca si al celelalte intrebari ale tale. Lasa-te de etnobotanice si iti garantez ca nu vei mai avea nici o problema de genul asta laughing

| William a răspuns:

Mai andreea asta cu telefonul ai vazut-o intr-un FILM, The Ring. Acolo un telefon suna, nu vorbea nimeni si dupa un timp persoana care raspunsese murea. Si sa stii ca s-ar pute sa isi fi batut joc de tine cineva poate a pus un telefon mobil sau o alarma asemanatoare cu cea de la telefon ca sa te sperie, sa stii ca nu e greu de facut cu cate sonerii ciudate sunt acum pe internet. Sper ca te-am ajutat desi nu cred asta.