| diu a întrebat:

stiu ca ii mult de citit da pls am nevoie de voi acum! cine ma poate ajuta si p mine? poate ati trecut si voi prin momente de genu asta si as aprecia daca mi.ati povesti si mie si ce ati facut in privinta asta :X.Deci incep cu inceputul big grin 1).fostul.deci v.am mai zis parca de el. dar pana la urma ne.am despartit din cauza parintilor.pr erau toti impotriva noastra, asa ca la un moment dat el nu a mai suportat, eu la fel si am decis sa ne despartim.am mai fost asa despartiti o luna.si ne.am purtat ca 2 straini.acum din nou parca am devenit 2 oameni care nu se cunosc peste noapte.straight face. Eu inca il mai iubesc si stiu ca si el o face. dar e ffffft incapatanat.si nu vrea recunoaste.acum cateva saptamana am intrat p mes si am vb ca el da asa ne luam la misto unu de altu.si vorbeam cu jumate de gura, cateodata imi place ca ii incapatanat dar in unele momente imi vine sa ma urc pe pereti.Nu ma pot concentra la nimic.la sch nu mai invat ca si pe vremuri, cu parintii certuri din ce in ce mai des, pr de incredere nu mai am, toti care i.am crezut pr adevarati mau dezamagit foarte mult, si acum am devenit si cu ei straini, cu fosta BFF laughing nici nu ma mai salut pe strada daramite sa vorbim.Va rog niste sfaturi! km sa invat din nou bine, sa trec peste momentele cu pr si parintii si sa imi treaca de fostul.caci daca imi spuneti sa il uit nu nu as putea, l.am iubit prea mult, si +ca nu vreau sa il uitcrying

10 răspunsuri:
| iulyan a răspuns:

Cel mai bine este sa-ti vezi de viata.nu-l uita dar nici nu lasa chestia asta sa te daramne.este prea durerossad. sa stii. cel mai bine este sa tii legatura cu el si incet sa-ti revii.fiind ca daca o tii tot asa s-ar putea sa te exteriorizezi de toti.

| ╰☆╮Đoℓℓcє ღSwєєтy ˙·٠•♥ a răspuns:

Incearca sa treci peste el si revino din nou la scoala. O sa ii para rau si lui si prietenilor tai ca au facut asta.

| bogdan112 a răspuns:

In privinta prietenilor... incearca sa gasesti altii. in care crezi tu ca ai avea incredere

cu parintii e greu... cauta activitati pe care le-ati putea face impreuna. nu stiu... pescuit

si cu fostul nu te mai gandi la el chiar asa tineti legatura...de ex pe mess sau la telefon ---fara sa te vada parintii--- sa nu apara alte certuri

sper ca te-am ajutat
si sper sa treci prin perioada asta ca prin branza xD

| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Buna! Mai intai as vrea sa-ti zic ca trebuie sa ai rabdare sa citesti tot si poate o sa inveti ceva, nu stiu, eu am invatat multe din ''experienta'' astahappy
Si la mine e ceva asemanator, daca tot ai zis ca ai vrea sa-ti povestim atunci eu asta o sa fac si sper sa-ti dau si cateva sfaturi folositoare(sper eu). Pai sa incep si eu cu inceputulhee heeEu si el ne cunosteam de o viata, adica suntem vecini si ne cunoastem de cand aveam eu cativa anisori(bine ca eu am 14 iar el 21hee heebig grin). El e plecat din tara de aproape2 ani, insa a venit iarna trecuta, iar acum a plecat din nou si va veni abia in august.Pana de revelion eram doar niste amici, adica el tot ii zicea tatalui meu ca ar vrea sa ma ia de sotie si lucruri de genu', insa in gluma si tata ii zicea ca in vise si lucruri de asteahee hee, dar in seara de revelion parca s-a intamplat ceva si eu nu mai aveam loc nicaieri(adica unde sa stau jos, pe un scaun, fotoliu cevahee hee )iar el statea pe un fotoliu asa ca(sa nu te gandesti ca s-a ridicat si mi-a zis sa iau eu loc)mi-a zis sa stau pe piciorul lui(el avea iubita, iar eu o cunosteam, adica eram prietene), insa eu i-am zis ca daca se supara ea, iar el a zis ca nu se va supara si chiar daca se supara nu conteazabig grin.Eu tot nu prea vroiam sa stau ''in bratele'' lui pentru. ca stiam ca iubita lui, adica prietena mea era cam geloasa.Pana la urma m-a convis si m-am asezat si el tot imi ''mangaia'' parul(il am aproape pana la fund, parulhee hee) si imi tot zicea ca am mai crescut de cand a plecat el si ca m-am facut mai frumoasa si lucruri de genu.De atunci nu s-au mai intamplat lucruri de astea, doar lucrurile alea pe care i le tot zicea lu' tata.Acum 2 luni, eu am stat pana mai tarziu pe mess, fiind si sambata la fel si el. El mi-a dat buzz si am inceput sa discutam despre diferite lucruri pana cand nu stiu ce i-am zis eu, iar el m-a intrebat daca nu cumva eu il plac asa putin(dar mi-a zis ca poate se inseala, insa lui asa i se pare). Eu incepusem sa il plac de cand a venit acasa si m-am hotarat sa-i spun ca doar nu o sa se intample nimic. I-am zis ca da il plac, dupa m-a intrebat daca mie mi-ar placea sa fiu iubita unuia de 22 de ani(in vara implineste 22 de anibig grin), iar eu i-am zis ca nu cred ca ar fi o diferenta asa de mare si ca poate mi-ar placea.Atunci el m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui(in seara aia era si vara mea la mine, care imi era cea mai buna prietena, iti zic putin mai tarziu de ce nu mai e prietena cu minewinking, si ea il placea si a fost cam aiurea, pentru. ca ea stia ca si eu il plac, el o cunoaste si pe vara mea), iar eu m-am uitat la varmea si ea mi-a zis aa accept, pentru. ca stia ca eu chiar vroiam sa fiu cu el.Atunci lui i-am zis ca da, de atunci vorbeam in fiecare seara cu el pe mess, au mai fost cateva certuri insa ne impacam imediat, mi-a zis ca ma iubeste si chiar mi-a dovedit asta(stiu eu cumhee hee ). Totul era frumos pana cand acum o saptamana, tot intr-o seara de sambata el mi-a zis ca nu mai suntem in acelasi film si ca pentru. el tot ce a fost intre noi a fost doar o joaca de copii, asta m-a durut cel mai tare pentru. ca eu il iubeam si il iubesc in continuare, mi-a mai zis niste lucruri la fel de dureroase pentru mine.Cand el mi-a zis ca nu mai suntem in acelasi film am inceput sa plang, nu ma mai puteam opri din plans, stia ca il iubesc enorm de mult si stie asta si acum, dupa ce am mai vorbit eu cu el si mi-a zis motivele pentru. care a ales sa ne despartim(motivele au fost:se gandea ca ce o sa zica ai mei ca el e mai mare ca mine si na, un alt vecin ma place, acest vecin este pentru. fostul' meu ca un frate, desi vecinul asta care ma place are doar 15 anibig grin si a spus ca el a vrut doar sa vada cat de departe ajung eu, asta m-a durut si mai tare)ne-am zis la revedera, a zis ca vrea sa ramanem prieteni, eu i-am zis ca nu vreau si ne-am zis noapte buna si s-a incheiat discutia. Dupa tot ce am vorbit cu el am sunat-o pe vara mea, e vorba de cea de mai sus si i-am zis sa vina a doua zi la mine ca m-am despartit de angryX=fostul) si sunt distrusa, ea e mai mare decat mine cu 2 ani si stia tot ce am vorbit cu X. Mi-a zis ca va veni insa degeaba am asteptat-o pentru ca nu a venit, iar de atunci suntem ca doua straine. A doua zi X si-a cerut scuze pentru. tot ce mi-a zis si a spus daca vreau eu, am putea incerca sa fim impreuna la vara, cand va veni acasa. I-am zis ca deocamdata nu stiu ce sa spun. A zis ca stie ca eu plang si sufar si ca nu vrea sa fac toate astea pentru. el si mi-a zis sa caut un motiv bun pentru. mine ca sa fiu fericita.Inainte de relatia noastra el intra foarte rar oe mess, daca intra o data pe saptamana, iar acum intra in fiecare zi, insa nu am mai vorbit cu el decat de 2 ori, iar atunci mi-a dat seama ca el chiar mai tine la mine.As vrea sa-i las un mesaj cand e off insa de cate ori incer, parca ceva ma opreste, nu am mai zis cat de mult sufar, daca ar fi sa zic mai pe scur, ma aflu intr-o stare de depresiebig grin(daca scriam si ce ''traiesc'' eu in fiecare zi si in fiecare seara, mai laes cand il visez ai fi adormit la cat de mult am de scrisbig grin). Acum nu prea stiu ce sa-ti spun.stiu cum e, incearca sa mergi acolo unde sunt cat mai multe persoane, incearca sa-ti faci cati mai multi priteni noi, iar in legatura cu iubitul tau...cred ca ar trebui chiar sa vorbesti foarte serios cu elwinking
Sper ca nu te-ai plictisit sa citesti tot si sper sa te impaci cu iubitul tau:*:*:*PA

| loveaholic a răspuns:

Stiu cum e sa nu vrei sa uiti pe cineva. e grav ce imi spui ca nu te intelegi cu nimeni, dar incearca sa discuti cu el despre sentimente, poate iti spune adevararul. daca inca te iubeste, mai poti salva relatia. la scoala nu mai inveti pentru ca nu vrei. incearca sa nu te mai gandesti chiar tot timpul la el. spune " Sunt optimista!" si in acelasi timp simte-te asa. Intra pe el si vorbiti. Bafta! :*

| yoop a răspuns:

Am trecut si eu prin ceva asemanator.
Si noua ne'a mers bine 3 luni dupa care au inceput sa se bage parintii, normal ca au inceput certurile cu ai mei, cu el ma vedem mai rar ca imi interziceau. Cum ne'am vazut din ce in ce mai rar, tot mai multe certuri cu ai mei, el cu ai lui...pana la urma ne'am despartit. A fost intr-adevar greu pentru ca a devinit o obisnuita pentru mine si nu mai aveam ce face acum, nu ca l'as fi iubit enorm de mult si nu mai puteam fara el. La momentul respectiv ziceam ca il iubesc, ca nu pot fara el... apa de ploaiewinking, lucrurile stau altfel cand incepi sa le gandesti la rece. O luna am fost despartiti dupa care mi-a trimis el un mesaj ca vrea sa ne impacam, si eu am zis ca hai sa vad ce va fi.
A fost aiurea ca mi-am pierdut timpu degeaba, desi stim de la bun inceput cand l'am cunoscut ca nu vreau sa raman cu el, adica sa am o relatie de lunga durata totusi mai mi-am pierdut o luna cu el, pentru ca in luna in care am fost singura deja ma plictisisem si eu inca credeam ca "il iubesc". Intr'un final ne'am despartit dintr'un motiv banal ar zice uni, el find tot mai gelos ma sufoca. Trebuia sa ne intalnim, dar eu nu ma simteam prea bine si am zis ca hai sa ne vedem maine, atunci el a inceput sa comenteze si atunci i'am zis "pa" laughing)
Vara mea ma ajutat foarte mult pot sa zic ca e bff. Acum cand imi aduc aminte imi pare rau ca am facut'o pe mama mea sa sufere pentru mine, pentru ca eram o visatoare.
Normal ca dupa ce am terminat'o cu el, am vazut lucrurile altfel si m-am revansat fata de mama mea care desi i'am facut probleme a fost alaturi de mine. La fel ca tine si eu nu mai invatam ca doar visam si nu mai era loc de invatat si era sa raman corigenta si de aici mai e mult de povestit, m'au ajutat persoane care nu am crezut o secunda ca s'ar fi bagat pentru mine.
O sa il uiti cu timpu de nu o sa iti vina sa crezi, tu iesi cu alti baieti daca nu iti convine ceva la el dai " NEXT "
Si timpu trece, viata merge inainte... si asta e happy
Iti doresc Bafta!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Încearcă să înveţi limba română.
La cât de groaznic scrii, ţi-ar ocupa timpul suficient de mult cât să nu te mai afecteze despărţirea de fostulwinking

| exe a răspuns:

Cel si cel mai mult aici ati gresit voi doi si poate acum o sa zici ca ce e ma frate cu nebunul asta dar daca stai bine sa te gandesti voi ati dat "GAZ PE FOC" voi ati vrut relatia asa sa fie nu noi care stam pe net... in primul rand in viata mai trebuie sa iti impui si tu punctul tau de vedere tu crezi ca e usor acum pentru tine sa iti mai vezi iubitul langa tine eu dau 30 % procentaj. In primul rand cand deschizi gura gandeste, in al doilea rand cand vrei sa te desparti hotarastete si in al treilea rand cand ai o relatie nu trebuie sa stie toata familia POPESCU si nici toata familia ANTONESCU ca voi doi sunteti certati. TOTI am gresit si din greseli invatam ideia e sa numai dai cu BATUL in BALTA cand tu nu stii ce vrei de la viata poate baiatul ala vroia sa stea cu tine daca nu ai fi zis sa te desparti poate ca baiatul ala avea alte idei sau poate stia sa rezolve cumva treaba ai asteptat sa vezi ce zice si el? uite de asta sunt atatea esecuri in relatiile noastre ca nu este lipsa de comunicatie si suntem foarte comozi si lasati unul de la altu acum parerea mea e sa o ei de la capat dar cu alt baiat pentru ca cu cel cu care ai vb multe zile bune nu o sa mai chiar daca o sa va impacati te-am lasat sa ai o relatie mai frumoasa decat acum si sa ne auzim cu bine DESCHIDE OCHII

| CHILIPIR a răspuns:

Canalizeaza-ti atentia spre lucrurile cu adevarat importante pentru tine. Scoal, famialia apoi iubitii. Gandeste-te ca esti tanara ai toata viata in fata si nu are rost sa ramai cantonata intr-un trecut ce nu are viitor.

| liuda4ka_6972 a răspuns:

Eu consider ca el nu tia iubit daca sa lasat dus de parerile altora. Inceraka sa-ti faci noi cunostintze si uita de el e greu dar incearca sal uitzi te vor ajuta noile cunostintze. fii mai increzuta in tine si demonstreazo tuturor ca estio personalitate inclusiv si lui. Daca ii va pasa de tine se va intoarce daca nu Dumnezeu cu el... MINDRIE, draga si totul va fi bine!