| JoRjEEEEE a întrebat:

stiu ca in timpul sexului anal daca baiatul spermeaza in interior nu apare nici o sarcina, este adevarat? eu stiu ca nu este nici un risc pentru aparitia unei sarcini.

Răspuns Câştigător
| lucik93 a răspuns:

Cum sa ramai insarcinata.in primul radn pentru o sarcina e nevoie de un ovul si un spermatozoid ovulele sunt numai in vagin pentru ca vaginul este sistemul reproducator al fetei. daca faci anal nu e nici un risc de sarcina

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Se spune "ejaculează" şi da, însă este parţial adevărat. Căci deşi nu ejaculează, poţi rămâne însărcinată datorită lichidului pre-ejaculator. Plus de asta, dacă nu foloseşti prezervativ, poţi contacta şi o BTS (boală cu transmitere sexuală).
O zi frumoasă! Baftă!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Observ multe persoane care au afirmat faptul că, deşi respectivul nu ejaculează, fata nu poate rămâne însărcinată. Este greşit, au existat o mulţime de cazuri în care persoana în cauză a rămas însărcinată din cauza acelui lichid care conţine spermatozoizi.
Ceea ce vrei tu să faci este o metodă contraceptivă ineficientă, eronată, numită coitus interruptus (metoda coitului întrerupt).
Prezervativul este una dintre cele mai sigure metode contraceptive din toate punctele de vedere.
Nu mai vorbiţi în necunoştinţă de cauză, riscaţi să daţi sfaturi greşite.

| Abcdefg123 a răspuns:

Prin această practică sexuală nu se poate obtine o sarcină nici dacă ţi-ai dori.

| lucik93 a răspuns:

Bts poti lua deoarece acolo sunt bacterii sfatul meu daca vreti sa faceti anal protejativa

| JoRjEEEEE explică:

Pai daca ea n-a mai practicat, si nici eu, si vrem sa incercam, nu am de unde sa iau BTS, corect?