| PcAndreea1990M a întrebat:

Stiu ca in ultima perioada am pus multe intrebari legate de o sarcina. Dar am o intrebare legata tot pe acest subiect. De 3 luni iubitul meu isi da drumul in vaginul meu, dar nu se leaga nimic. Nu pot ramane insarcinata, desi ejactueaza inauntru. De ce oare nu se leaga nimic? Mentionez ca acum 5 luni am pierdut o sarcina cand era inca la inceput. E posibil sa fi afectat atunci si acum sa raman foarte greu? Sau afecteaza si chestia ca isi da prea des drumul in mine? Va rog fara comentarii urate.Multumesc

3 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Dude la ginecolog, spune-i de pierderea de sarcina, fa-ti un control, exista sanse sa fii ramas sterila.

| Justme1997 a răspuns:

Ai 16 ani, poate stie si corpul tau ca încerci o prostie si de aia nu te lasă. Nimeni nu are nevoie de copil la 16, ești deja unul

| Doja a răspuns:

Daca ai pierdut o sarcina poti fi afectata atat hormonal cat si fizic in interiorul aparatului reproductiv.

Totusi intrebarea este. de ce vrei copil la varsta asta? Ai cu ce sa il cresti? Esti pregatita sa iti sacrifici urmatorii 6 ani stand dupa fundul lui? Chiar vrei sa traiasca in saracie si cu o mama pusa pe distractie?