anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca intrebarea asta nu are ce cauta aici, dar este categoria cu cei mai multi vizitatori, am nevoie de raspunsuri.Sunt cam plinuta, si m am saturat sa arat asa.Am si eu mai multe intrebari:

1) Daca slabesc putin rapid, exista riscul sa mi apara vergeturi, sa mi se lase pielea...sau stiu si eu?

2)Am vergeturi pe sani si se vad fff urat, de aceea nu pot purta nici o bluza mai decoltata.CU timpul trec? gelul pentru bust de la avon este bun?

3)pentru burta si pentru picioare ce exercitii imi recomandati?

4)Ceaiul anti adipos este bun?

5)Pentru solduri ce exercitii pot face? Acaasa.ca timp de sala nu am

Multumesc frumos

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu iti apar vergeturi cand slabesti, ele apar cand iei in greutate. Pielea se lasa daca slabesti prea mult dintr-o data, nu e bine sa slabesti mai mult de 4-5 kg. pe luna.Vergeturile nu trec, cel mult se vor mai estompa, vor deveni alb-sidefii. Exercitii de fittnes sunt cu gramada pe internet, totul e sa lucrezi zilnic 1 ora, sa tii un regim hipocaloric si sa nu mai manaci dupa 6 seara. Si bea lichide( apa plata, ceaiuri neindulcite) cat de multe (2-3 l pe zi).

| Linda a răspuns:

Am inteles ca este masaj de evitarea vergeturilor. Cel putin o luna du-te la sala, inveti multe exercitii si dupa aceea le practici acasa. Daca nu dedici o luna de sala inseamna dupa mine ca nu faci sacrificii pentru a slabi. Poti manca mere cand ti-e foame si pufuleti. E bine sa devina un stil de viata ca 4-5 ore inainte sa te culci sa nu mananci decat frumusetile de mai sus. Mult succes.

| valThina a răspuns:

1. daca nu faci sport... da risti sa ti se lase pielea
2.se poata sa iti ramana toata viata.asta daca nu iti ei o crema sau ceva, nu stiu daca gelul de la avon este buna, pentru ca nu am incercat-o
3. pilates sau tae bo
4. nu stiu
5.tot pilates sau taebo sunt cele mai bune :d
sper ca te-am ajutat

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sti eu am incercat ceva.la mine a mers nu stiu daca o sa mearga si la tine, dar sa speram.

de dimineata:1 ou, rosie, sare, crenwust, iaurt, cascaval, salam, nu mai mult de o felie de paine si nu le manca pe toate o data.
inainte sa pleci la servici/scoala mananca o farfurie de ciorba si fa-ti un sandwichi.cand vi mananca friptura la gratar.bea ceai de fructe e ff bun.si sambata si duminica poti sa mananci dulciuri dar nu baga mult in tine ca degeaba faci eforturi.am slabit 2 kg.nu garantez ca o sa mearga dar incearca.si am facut 2 ore de sport pe saptamana:am jucat handbal, abdomene, alergari etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! eu am slabit foarte usor in aproximativ 2 luni cam 15 kg. Nu mi-au ramas nici vergeturi si nici nu mi s-a lasat pielea... aaa, si nici nu am facut extreeem de mult sport. da-mi email sau add la carmenmarias@rocketmail.com

| ucabebelusha a răspuns:

X. Daca slabesti rapid da iti pot aparea vergeturi si ti se poate lasa piele insa poti evista asta prin a face si sport atunci cand ti un regim, o dieta. Pe sani trebuie sa te dai cu ulei de masline sau o crema pentru. vergeturi din farmacie. Nu lua orice crema din reviste, cataloage etxc.
Pentru burta iti recomand abdomene iar pentru. picioare sa alergi cel putin 30 de mine pe zi.
x. Ceaiull acela nu e bun. Mai bine fa-ti un suc natural in casa. Iar pentru. solduri ca sa nu mai ai trebuie sa faci abdomene si sa tii un regim sau o dieta. Fundita? big grin