Poate nu sunt in masura sa zic eu, o fata de 15, chestia asta. dar. tu stai la picioarele lui.
El va afla ca tu te-ai despartit de ecel tip si. wow, ce coincidenta, tu si fostul v-ati imprietenit chiar atunci.
Cand tu ai spus : Fac eu primul pas ( etc.) - i te-ai supus ca un catelus
Cand el a spus: Te voi saluta doar din ochi, a fost ceva de genul- Daca il alegi pe el, nu iti mai dau onoarea sa imi fi amica
Uite, eu zic sa iti vezi de tipu ala cu lunile alea 4 sau cum o fi, pentru ca fostul mi se pare narcisist. nu stiu, parerea mea.
Pupici
Pai tu saluta-l si incearca sa mia discuti cu el. Poate reusiti sa stati doar voi singuri si sa aveti o discutie mai consistenta.
Parerea mea e ca tu inca mai tii la el si ai vrea sa te impaci cu el daca e asa atunci ai facut o greseala. daca mai tinea vreun pic la tine nu tinea seama de certurile voastre si te saluta.iti spun din proprie experienta daca se impaca cu tine e pentru a se razbuna, pentru a avea el ultimul cuvant si ai sa suferi inutil eu te sfatuiesc sa te gandesti bine inainte de a face un pas... sau mai bine lasa-l sa faca el primul pas, dar nu prea cred ca o sa-l faca...