anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca o sa fiu condamnata, dar am nevoie de sfaturi. Sunt intr-o relatie.stam cateva luni,cand imi e lumea mai draga se raceste si nu ma mai cauta, peste o luna iar revine si tot asa. Stiu e vina mea ca accept. El nu comunica, pune motive de despartire aberante, nu i-am gresit cu nimic grav. Am impresia ca atunci cand devine mai serioasa treaba, se plictiseste de mine. Apoi revine ca ii e dor si asa mai departe. Eu il iubesc mult si el stie asta, ba chiar stiu ca m-am oferit prea pe tava... mereu am fost disponibila pentru el, i-am facut pe plac.Cum as putea sa procedez sa nu ma mai paraseasca? El e mai indiferent, eu pun prea mult suflet. Acum 3 luni mi-a dat inel de logodna,planuri de viitor, apoi s-a retras, fara motiv. Ne-am impacat din nou recent, mi-e teama sa nu se intample la fel. Ce as putea sa fac? Cum ar trebui sa ma comport? Am impresia ca i s-a urat cu binele

4 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Este buna ideea lui Tinii111, ai putea sa il faci gelos, doar ca asa poti sa cazi in extrema cealalta, sa il faci sa se indeparteze si mai tare de tine. Tu nu trebuie sa te schimbi pentru el si si daca o vei face nu te va tine mult, pentru ca e greu sa nu fi tu insuti pentru cineva. Poti sa incerci sa iti gasesti si tu o ocupatie care sa nu te lase sa mai ai atata timp pentru el, astfel vei fi mai greu de abordat si va avea impresia ca nu mai este el pe primul loc si astfel probabil ca va incerca sa se lupte pentru el. Data viitoare cand te va parasi din nou, poti sa nu mai accepti impacarea. Gandeste-te si la tine si la fericirea ta. Cu siguranta se va gasi altcineva care sa te merite. Cand iubesti pe cineva nu te plictisesti pentru ca lucrurile trebuie sa vina de la sine, nu sa le fortezi si sa te fortezi si pe tine sa fii altfel.Parerea mea este ca nu stie ce vrea si te tine de rezerva, daca vrei sa fii de rezerva toata viata, e alegerea ta, dar nu vei fi fericita. Eu zic sa o lasi balta pentru ca te asigur ca nu vei muri fara el, iar el cu siguranta va regreta cand va fi prea tarziu. Bafta!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul isi traieste viata firesc si logic strabatand cearsafuri si tu suferi ca fraiera si profita de tine, daca nu esti in stare sa te impui iti meriti soarta

| R0R0 a răspuns:

Ce fac femeile cand li se pare ca locul lor langa un barbat nu e singur?
Il fac gelos, ca sa constientizeze ce are langa el.
Poti sa pui pe cineva sa iti trimita flori (inspiratie dintr-o carte )

| Florentina9210 a răspuns:

''m-am oferit prea pe tava'' Unde nu e cap, e vai de picioare. Pai mai fata, dupa cateva luni, gata hai la ''actiune''. De unde stii ca el o sa fie cu tine pana la ''adanci batraneti''? Si spui ca ti-a dat inel de logodna? hmm, e cam schimbator tipul, nici el nu stie ce vrea.
Si eu tot sfatul acesta ti-l dau: fa-l gelos. Iesi cu alt tip.

Apropo, imi place ultima fraza: ''am impresia ca i s-a urat cu binele''. Mwahahaha. smug