Daca verioasrei tale nu i place de el si esti sigura ca nu simte nimic pentru el, atunci ai putea foarte bine sa incepi o relatie cu el! prima data ar trebui sa afli sigur care sunt sentimentele verisoarei tale pentru el; daca cumva verisoara ta simte ceva pentru el atunci e mai bine sa stai deoparte zic eu pentru ca daca o sa fii cu el atunci nu o sa mai ai o relatie tocmai buna cu verisoara ta
"Stiu ca pare prostesc dar am o verisoara!"
Habar n-am avut ca pare prostesc sa ai un verisor/o verisoara.
"Ea are un amic! happy"
Ca noi toti...
"Nu e iubitul ei!"
Ok... se mai clarifica situatia.
"Mi-a propus sa incep o relatie cu el!
EL a zis ca vrea!
Dar va rog ajutati-ma fiindca nu stiu ce sa ii zic! crying"
Prietenul verisoarei tale vrea sa inceapa o relatie cu tine si tu nu sti ce sa-i zici?
Il placi?
Nu-l placi?
Doresti o relatie cu el?
Nu doresti o relatie cu el?
N-am inteles absolut nimic, nici macar nu stiu ce ai intrebat.
Intrebarea asta a fost pusa la plesneala?
Pei daca iti plk de el spune-i cu vrei.
daca nu. spune-i verisoarei tale sa ii spuna ca nu vrei.
sau inventeaza o minciuna gen:am iubit.ca sa nu se simta prost baiatu.
succes:*
Daca iti plc de el si crezi ca v-ati inteleg bine in aceea relatie dc nu. ai putea incerk. dar nu fc asta doar de gura celor care au raspuns aici. Va ce simti. Asta nu e o intrebare la care sa-ti raspunda altii u singura ai raspunsu
Pai daca tu ti la el spune-i da dar dacaa acel baiat nu iti place ii spui frumos imipare rau dar nu sunt atrasa de tine
Pai depinde daca tie iti place de el.mai bine spus de personalitatea lui...incercarea vina nu are.
Iesi in oras cu el cunoaste-l, nu te lasa amagita de aspectul lui fizic ca multe fete fac asta si ajung sa ramana cu inima franta.''Floarea de cactus arata frumos dar du-te si miroase-o."
KatiMe27 întreabă: