| theodoraafi a întrebat:

stiu ca poate nu e treba mea. dar sunt curioasa. la cat v-ati inceput viata sexuala? de cat timp erati cu aceea persoana? (imi cer scuze daca intrebarea este indiscreta whistling)

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La 24 de ani si jumatate cu un bun prieten, nu un iubit.

| psiholoaga a răspuns:

Aproape 18 ani, cu un tip care mi-a placut, m-a atras si pe care l-am considerat potrivit pentru asta.

| CevaNormal a răspuns:

La 17 ani, dupa 2 ore de cunoastere

| julieta a răspuns:

La 18 ani jumat.)! dupa vreo 8luni de relati. e mancam sufletul unul altuia de vre-o4ani jumat.-)

| r8driver a răspuns:

15 ani dupa 3 zile de la cunoastere...

| lumylumy a răspuns:

La 17 ani dupa 1 an...acum am 20 si tot impreuna suntem...

| yoooo1990 a răspuns:

Pai la 13 ani jumatehee heedupa doar o saptamana de cand ne cunosteam.

| orkide a răspuns:

La 18 jumate, dupa 3 luni de relatie si inca vreo 4-5 luni bune de "curtare" laughing

| DeeAnna. a răspuns:

Nu este indiscreta.De aceea suntem noi pe site...Pt a discuta lucrurile ce ne intereseaza...
Eu nu mi-am inceput viata sexuala [am 14 ani], si nu cred ca o sa o fac prea curand. Eu sunt de accord ca viata sexuala ti`o incepi atunci cand esti sigur ca vrei s`o faci, si atunci cand esti pregatit.

| squib a răspuns:

Pe la 17 ani dupa 9 luni de relatie, dar apoi a mai durat cateva luni si ne-am desparatitlaughingnu prea sunt genul cu relatii lungi aia fiind cea mai lunga relatie, cam 1 antongue tu la cat ti-ai inceput viata sexuala?tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 14 ani jum dupa 6 lunilaughing si am ram si acum impreuna...de vreo 3 ani juma happy