anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca poate pare o intrebare stupida(adica de fapt este). Eram in camera cu prietenul meu, ne sarutam, ne mangaiam(eu eram peste el) si a ejaculat in pantaloni(el in blugi iar eu in strampeni)...se poate sa fi ramas insarcinata, adica nu stiusad...nici nu stiu ce sa va zicstraight face. Ar fi trebuit sa imi vina ciclul in 1, si nu mi-a venit pana acum, recunosc ca nu este regulat.
Imi puteti da un raspuns? Pot ramane inasarcinata sau nu?
Multumesc celor care raspund!

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poti ramane insarcinata prin haine

| Razvan a răspuns:

Cat de fraier sa fi sa iti dai drumul fara ca macar sa fi ajuns in casuta pasaricii?laughing

| tyana a răspuns:

raised eyebrows El a ejaculat in blugi iar tu in strampeni! Cum sa fii insarcinata daca nu a existat contact sexual cu penetrare si nici macar organele genitale nu vi s-au atins? Doar daca nu s-or fi teleportat spermatozoizii din blugii lui in strampenii tai!
In privint ciclului neregulat ne poti spune mai multe despre varsta ta in primul rand si daca in afara de harjoneala cu prietenul tau ai avut contacte sexuale pana acum?

| porto89 a răspuns:

@vamyum? ti-a dat fata raspunsul din ce material erau strampenii acum da-i un sfat ceva sa stea linistita rolling on the floor

| deniisa a răspuns:

Buna.
Ai putea fi insarcinata daca sperma a patruns in vagin. Nu ai specificat daca ati intretinut relatii sexuale sau ati facut doar petting. In cazul in care ati facut doar petting si erati imbracati nu sunt sanse ca sperma sa fi patruns in vaginul sau sunt foarte mici. Probabil ca o sa iti vina daca zici ca este neregulat, dar daca nu iti vine in urmatoarea saptamana atunci ar fi bine sa iti faci un test de sarcina. Pa pa

| deeeeea1 a răspuns:

Daca sperma nu a ajuns in vagin nu ai cum sa fi insarcinata.

| necunoscut22 a răspuns:

Nu are cum stai linistita daca nai avut contact sexual

| Vanyum a răspuns:

Depinde din ce material erau strampenii

| Eooo a răspuns:

Tu ai facut biologie in a7a? recunosc nu sunt a7a dar am citit>daca tio inrat *** in vagin ee foarte posibil sa fi ramas gravida deoarece chiar si daca un mililitru de sperma intra si se lipeste de peretele vaginului e posibil sa ramai insarcinata.nu spune nimic la parinti,si doar du-te la o farmacie si ia-ti un test de sarcina, nu e scump, pe spte sunt instructiuni. daca iese testul pozitiv...trebuie sa mergi repede sa consulti un medic ginecolog si iti va da el mai multe sfaturi decat pot eu sa-ti dau.dar fa-o foarte repede ca sa nu fie nevoie de avort

| Gripa a răspuns:

Cat de retardat sa fii...

| juicymoistureXD a răspuns:

E imposibil daca el a ejaculat in pantaloni straight face si mai ales ca nu v-ati mangaiat in zonele intime.

| Miki_9341 a răspuns:

Nu are cum

| EmyMartin94 a răspuns:

Cum sa ramai insarcinata daca el o facut in blugi straight face
Trebuie contact fizic sa se intample chestia astastraight face
Eu zic sa stai linistitabig grin

| angel2000 a răspuns:

Daca contactul sexual nu a avut loc si el a ejaculat in pantaloni, fara ca sperma sa-ti atinga organul tau sexual, nu este niciun pericol. Probabil ca zilele urmatoare o sa-tyi vina ciclul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Ciclul la adolescente de obicei nu vine cu regularitate, putand sa vina fie mai devreme, fie mai tarziu. Din moment ce a ejaculat in pantaloni, nu cred ca aveai cum sa ramai gravida. In plus, nu ati avut contact sexual.
Totusi, daca ai totusi o neliniste, poti sa te duci la farmacie si sa iti iei un test de sarcina, desi eu zic ca nu aveai cum sa ramai gravida.
O zi buna!

| AdrianGabriel a răspuns:

Nu, nu poti. Sigur nu poti. Ca sa ramai insarcinata trebuie ca sperma lui sa intre in vaginul tau si sa nu mai iasa de acolo ( retine, sa intre, adica foarte mult ). Sigur nu poti ramane insarcinata, dar ciudat mi se pare cum de a ejaculat cand nu ati facut sex. Adica cat timp v-ati mangaiat?

| delialove a răspuns:

Nu poti!

| Alii26 a răspuns:

Erau strampeni cu fir lycra